Hava Durumu

Mudanya'da yeni imar yolları açılıyor

Mudanya merkezin yanı sıra çalışmalarını kırsal mahallelerde de yoğun bir şekilde sürdüren Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ham halde bulunan imar yollarını açarak kullanıma uygun hale getiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2021 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2021 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mudanya'da yeni imar yolları açılıyor

Yerleşim alanlarının ve nüfusun her geçen gün arttığı Mudanya'da, kırsal alanlarda kadastro ve arazi yolları Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince açılarak kullanıma sunuluyor. Muhtarlarla koordineli bir şekilde çalışan ekipler arazi yollarında malzeme serimi ve tesviye çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.


Yaptıkları program çerçevesinde tüm kırsal alanlardaki kadastro yollarının açılarak zemin iyileştirme çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Ekiplerimiz Tirilye ve Söğütpınar Mahallelerimizde çalışmalarına devam ediyor. Mudanya'da hizmet götürmediğimiz mahallemiz yok. Hemşerilerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak, belediyecilik anlayışımızın çıkış noktasını oluşturuyor. Arazi ve imar yolu açma çalışmalarının yanı sıra ilçe merkezinde de önümüzdeki hafta asfaltlama çalışmalarına hız vereceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.