Hava Durumu

Mudanya'dan bir sosyal proje daha: Öğrenci Etüt Evi

Bursa'nın Mudanya Belediyesi, 7-12 yaş arası çocukların ücretsiz yararlanabileceği Öğrenci Etüt Evi ve Belediye İletişim Noktası projesini hayata geçiriyor. Öğrenciler, ödevlerini ve araştırmalarını yaparken bilgisayarları da kullanabilecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2018 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2018 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mudanya'dan bir sosyal proje daha: Öğrenci Etüt Evi

Mudanya Belediyesi; Kültür ve Sosyal İşler Birimi'ne bağlı Zeytindalı, Uğur Böceği ve Emekli Evi projelerinin ardından yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.  Mudanya'da yaşayan gençlerin ve kadınların yaşam kalitesini artırmak, sosyal ve nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamak adına çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi, geleceğin teminatı çocuklar içinse Siteler Mahallesi'nde Öğrenci Etüt Evi ve Belediye İletişim Noktası projesini hayata geçiriyor. Çalışmaları tamamlanan etüt merkezi, her yaştan çocuğun ilgisini çekebilecek kitaplarla donatıldıktan sonra, törenle hizmete açılacak. Öğrencilerin araştırmalarını yapabileceği, ders çalışabileceği ve okuma isteklerini desteklemek amacı ile oluşturulan proje, çocuklar için hayata geçirilen sosyal projelerden birisi olacak.

MUDANYALI ÇOCUKLAR YARINLARA BİLGİYLE HAZIRLANACAK

Etüt merkezi ile çocukların eğitim eksikliklerini tamamlayacaklarını, bilgi ve araştırma ihtiyaçlarını gidereceklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Mudanya için söz verdiğimiz projelerimizi hayata geçiriyoruz. Etüt evimiz bünyesinde bulunan sınıflarda öğrencilerimiz bilgisayarlardan yararlanarak, ödevlerini yapma imkanı bulacak. Bunun yanı sıra onları, her türlü bilgiye ulaşabilecekleri kütüphaneyle de buluşturuyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız bilgiyle yarınlara hazırlanacak" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.