Hava Durumu

Mudanya Veterinerlik Birimi Hayvan Bakım Evi yenilendi

Mudanya Belediyesi, sokak hayvanlarının daha sağlıklı ve modern ortamlarda bakımlarının sağlanması için Veterinerlik Hizmetleri Birimi bünyesinde bulunan geçici bakım evinde iyileştirme çalışmalarını tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2021 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2021 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mudanya Veterinerlik Birimi Hayvan Bakım Evi yenilendi

Doğada yaşayan her canlının yaşama hakkına saygı ilkesinden hareketle çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi, Veterinerlik Hizmetleri Birimi bünyesinde kurduğu geçici hayvan bakım evinde iyileştirme çalışmalarını tamamladı.

Geçici bakım evinde, kedi ve köpekler için kısırlaştırma işlemi yapılırken, hasta ve yardıma muhtaç hayvanlar da tedavi ediliyor. Mudanya'da sokak hayvanlarım yaşamlarını sağlıklı bir şekilde sürdürmelerini hedeflediklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Minik dostlarımıza tedavi, ilaçlama ve kısırlaştırma işlemlerinin yanı sıra iyileşene kadar konforlu bir konaklama hizmeti sunuyoruz. Mudanya'da sevgi paylaştıkça çoğalıyor. Her birimize önemli sorumlulukların düştüğü bugünlerde şehrimizdeki hiçbir canlının zarar görmemesi için çalışıyoruz. Mudanya'nın sahipsiz hayvanları da bizlere emanet" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.