Hava Durumu

Müge Anlı canlı yayınında şok! Kendini odaya kilitledi

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında eşi görülmemiş bir olay yaşandı. Bir aydır eşinden haber alamayan Bayram Fındık'ın evine giden muhabir, kocaya birtakım sorular yöneltti ancak soruları cevaplamak istemeyen koca, kendini odaya kilitledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2021 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2021 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Müge Anlı canlı yayınında şok! Kendini odaya kilitledi

Her gün birbirinden ilginç konularla gündem olan ATV'nin ilgiyle izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Canlı yayında yaşanan olay izleyicileri şaşkına çevirdi.  Bir aydır 27 yaşındaki eşi Hanife Fındık'tan haber alınmayan Bayram Fındık, Müge Anlı canlı yayınına katılmamak için kendisini odaya kilitledi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan ilginç anlar herkesi güldürdü. Kendisinden haber alınamayan 27 yaşındaki Hanife Fındıklı'ın olayı yayında işlenmeye devam etti. 27 yaşındaki kadın, Müge Anlı'nın set ekibinin de çabasıyla aranmaya başlandı. Hanife Fındık'ın eşi Bayram, eşini aradığını açmadığını, mesaj atıp "Ben Çankırı'ya hastaneye gidiyorum, kafamda tümör var" dediğini, hastaneye sorduğunu, öyle bir kayıt olmadığını ifade etti.

Bekleyen muhabire kapıyı açmamak için direndi, kapıyı kitledi

Hanife Fındık ile Bayram'ın mesajlaşma görüntüsü de yayın sırasında yayınlandı. Hanife Fındık'ın, "Sana korkudan diyemedim, tümör var bende, hastaneye gideceğim. Yanımda takılar var bir şey yok merak etme." yazdığı görüldü.Stüdyoda olaya ilişkin tartışmalar devam ederken, Fındık'ın eşi Bayram, konuşmak istemediğini belirtip kendisini odaya kilitledi. Bekleyen muhabire kapıyı açmamak için direnen Bayram Fındık, hem Müge Anlı'yı hem stüdyodakileri şaşırttı.

Müge Anlı sinirden gülmeye başladı

Müge Anlı ile Tatlı Sert muhabiriyle konuşmak istemeyen Fındık'ın ilginç tavrı şaşkınlıkla karşılandı. Müge Anlı, yaşanan anlar karşısında kendisini gülmekten alıkoyamadı. Bir süre muhabire direnen Bayram Fındık, Müge Anlı'nın sorusu üzerine kapıyı aralayıp, cevap verdikten sonra yine kendini odaya kilitledi.

"Yüzsüzlük diz boyu illaki konuşacak"

Müge Anlı, "Yüzsüzlük diz boyu illaki konuşacak" diyerek tepki gösterirken bir yandan da kendini tutamayıp güldü.

Yaşadığı olay karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Müge Anlı'nın çabaları kısa bir süreliğine de olsa sonuç verdi. 

31 yaşındaki Bayram Fındık, kendisini kilitlediği odadan çıkarak açıklamalarda bulundu.

"Sorular karşısında panik yapıyorum. Suçlu durumuna düşüyorum"

Kendisini ifade etmekte güçlük çektiğini dile getiren Bayram Fındık, "Sorular karşısında panik yapıyorum. Suçlu durumuna düşüyorum. O yüzden kendimi odaya kilitledim" sözlerini kullandı. 

Eşinin kaybolmasıyla bir ilgisi bulunmadığını öne süren Fındık, "Karım, kendi iradesiyle çekip gitti" diye konuştu.
 

Bayram Fındık olayı nedir?

Şerife Kükner, kayıp olan kızı Hanife Fındık'ın bulunması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıkan bilgiye göre Hanife Fındık'ın son olarak eşi Bayram Fındık ile mesajlaştığı bilgisine ulaşıldı.

Hanife Fındık'ı arama çalışmaları sırasında Müge Anlı programında izleyiciler şaşırıp kaldı. Bayram Bey, eşini aradığını açmadığını, mesaj atıp "Ben Çankırı'ya hastaneye gidiyorum, kafamda tümör var" dediğini, hastaneye sorduğunu, öyle bir kayıt olmadığını iddia etti. Hanife Hanım ile Bayram Bey'in mesajlaşma görüntüsünde ise "Sana korkudan diyemedim, tümör var bende, hastaneye gideceğim. Yanımda takılar var bir şey yok merak etme" yazdığı görüldü.

Müge Anlı'nın soruları karşısında Hanife Fındık'ın eşi Bayram Fındık kendisini odaya kapattı. O anlar karşısında Müge Anlı ve izleyicilere şaşkına uğradı. Müge Anlı 'Bana hiç iyi gelmedi, emniyet yetkilileri bakar şimdi ona, ben hiç böyle kendii kilitleyen ve sırıtan görmedim. Bu işle ilgili iyi şeyler düşünmüyorum. Gerçekler ortaya çıksın da benim de içim rahat etsin.' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.