Hava Durumu

Müge Anlı'da itiraf etti! 30 yıllık kayıpta kan donduran ifadeler

Müge Anlı'da 15 gündür kayıp olan Firdevs Öztürk ve Mehmet Turhan çiftini arama çalışmaları devam ediyor. Öte yandan 30 yıl önce kayıplara karışan ve öldürüldüğü iddia edilen kardeş Hava Turhan'a ilişkin ise son dakika gelişmesi yaşandı. Canlı yayına bağlanan Nafiz Bey'in kızı Yasemin Hanım, Hava'nın öldürülüp bir ağacın altına gömüldüğünü dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2021 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2021 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Müge Anlı'da itiraf etti! 30 yıllık kayıpta kan donduran ifadeler

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'da Firdevs Öztürk-Mehmet Turhan çiftinin arama çalışmaları devam ederken 30 yıldır kayıp Hava Turhan hakkındaki iddialar kan dondurdu.

Müge Anlı'da boşandığı eşi Firdevs Öztürk ile birlikte kayıp olarak aranan Mehmet Turhan ve erkek kardeşi Yusuf Turhan hakkında tüyler ürperten bir iddia ortaya atılmıştı. İki kardeşin 30 yıl önce ortadan kaybolan kız kardeşleri Hava Turhan'a elektrik verip ardından boğdukları ve beline taş bağlayarak Kızılırmak'a attıkları ileri sürülmüştü.

Nazif Bey'in kızı Yasemin ise bugünkü canlı yayına telefonla bağlanarak kan donduran ifadeler kaydetti. Yasemin Hanım, Hava'nın öldürülüp ağacın altına gömüldüğünü söyledi. Babası Nazif Bey'in ölümünde de aynı kişinin payının olduğunu belirten Yasemin Hanım, "Anlatılacak çok şey var." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.