Hava Durumu

Müge Anlı'dan ayrılmasının perde arkasını anlattı...

Atv ekranlarında gündüz kuşağında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ayrılan Porf. Dr. Arif Verimli geçtiğimiz günlerde radikal bir karara imza atarak programdan ayrılmıştı. Sosyal medyada kendisine yöneltilen soruyu yanıtlayan Arif Verimli Müge Anlı'nın programından neden ayrıldığı ile ilgili çarpıcı ifadelere yer verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2021 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2021 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Müge Anlı'dan ayrılmasının perde arkasını anlattı...

Müge Anlı'nın sunumuyla Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ayrılan Prof. Dr. Arif Verimli son yaptığı açıklamayla sosyal medyada büyük etkileşim aldı. 14 yıl boyunca destek verdiği Müge Anlı ile yollarını ayıran Arif Verimli kendisine yöneltilen soruya verdiği yanıtla programdan neden ayrıldığına açıklık getirdi.

Sosyal medya fenomeni Pucca, Twitter üzerinden "Müge Anlı ve Arif Hoca küsmesi bütün ayrıntılarıyla; gizli kamera görüntüleriyle toplam 4 saat' diye video olsa, bak samimiyim, yemin ederim bir saniyesini kaçırmadan izlerim. Öyle boş bir hayat düşün işte.." paylaşımını yaptı.

"ÇOK KONUŞAN ÇOK BİLEN DEĞİLDİR"

Prof. Dr. Arif Verimli Pucca'nın paylaşımına, "Ben kimseye küsmem ama dönmem de gidince.. İnanın ayrılığımın gizli, kapaklı bir hikayesi yok. Çok net şekilde açıkladım. Mesleki etik değerlere, deontolojik sınırlara müdahale edilirse hiçbir yerde durmam. Çok konuşan çok bilen değildir. Sevgilerle.." yanıtını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.