Hava Durumu

Muharrem İnce ilk seçim vaadini açıkladı!

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Bizim derdimiz Erdoğan'ı indirmek değil, bizim derdimiz bozuk düzeni değiştirmek" dedi. Türkiye'de sadece bir kesimin mutlu olduğunu belirten İnce, gençler için de çalışmalarından bahsetti: "19 Mayıs ve 29 Ekim'de ihtiyaçlarınızı gidermek için 500 lira para vereceğiz."

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2018 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2018 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Muharrem İnce ilk seçim vaadini açıkladı!

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce,  Meclis önünde adaylık süreciyle ilgili değerlendirme yaptı. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere cumhurbaşkanı adayları ile televizyonda karşılıklı diyalog teklifinde bulunan İnce, "Dün Sayın Erdoğan diyor ki muasır medeniyet seviyesine çıkacağız. Çok güzel, mutlu oldum. Batı'da seçimler şöyle oluyor. Adaylar televizyon programına karşılıklı çıkıyorlar, tartışıyorlar. Ben sizinle ve diğer adaylarla, madem ki diyorsanız muasır medeniyetler seviyesini geçeceğiz. Gelin tartışalım, hayallerimizi anlatalım" dedi.

DERDİMİZ ERDOĞAN'I İNDİRMEK DEĞİL

"Siyasette dili değiştireceğim. Siyasetçiler bilim konuşacak, geleceği konuşacak. Mutluluk, huzur ve barış konuşacak" diyen İnce, "Bizim derdimiz Sayın Erdoğan'ı değiştirmek, indirmek değil. Bizim derdimiz bozuk düzeni değiştirmek. Bozuk düzeni değiştirmediğimiz sürece Erdoğan'ı değiştirsek de sorun çözülmez. Mutlu bir azınlık var, toplumun ezici bir çoğunluğu mutsuz ve huzursuz. Bozuk düzeni değiştirmek için geliyorum. Erdoğan inince olur? Döviz inerse, dolar-euro inerse, faiz inerse, işsizlik rakamları inerse, enflasyon inerse, gübre, mazot ve benzin fiyatı inecekse Erdoğan da insin. 80 milyondan daha mı değerli" ifadelerini kullandı.

 BENİM DERDİM GENÇLER

Hükümetin 'hediye paketi'nde yer alan emeklilere vereceği yılda 2 kez ikramiyeyle ilgili de konuşan İnce, "Ramazan ve Kurban bayramı öncesinde bin lira verilecek mi? Kutluyorum. Benim derdim gençler. Cumhurbaşkanı olduğumda ilk müjdemi veriyorum; 19 Mayıs ve 29 Ekim'de gençlere 500 lira vereceğiz. Saray'ı 6 ay süreyle halka açacağım. Sonra kapatacağım. Oradan elde edeceğim tasarrufla gençlere para vereceğim" dedi.

ELEŞTİRİRSE ELEŞTİRİR

İnce konuşmasını şöyle sürdürdü: Cumhurbaşkanına hakaret maddesini kaldıracağım. Eleştirirse eleştirir, kimseye dava açmayacağım. Ben yurdumun insanlarına kızmayacağım, hakaret etmeyeceğim."İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile ilgili bir soruya "Bilal Erdoğan'ın babasıyla muhattabım" diyerek yanıt verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.