Hava Durumu

Muhteşem Yüzyıl itirafı: Hürrem bana özgüven aşıladı

Geçen hafta yüklediği Instagram hikayesinde Muhteşem Yüzyıl izlediği ortaya çıkan Cardi B, Türk takipçilerinin sorularını yanıtladı. B, Hürrem Sultan'ın değişmesinin büyük hayal kırıklığı yaşattığını söyledi...

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2020 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2020 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Muhteşem Yüzyıl itirafı: Hürrem bana özgüven aşıladı

Dünyaca ünlü rap şarkıcısı Cardi B, tam bir Muhteşem Yüzyıl hayranı çıktı. Hayranlarıyla Instagram'da soru-cevap yapan, özellikle Türk takipçilerinin sorularını yanıtlayan rapçi, hergün ortalama 5 bölüm izlediğini ama dizinin kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi. B, Meryem Uzerli ve Vahide Gördüm'ün hayat verdiği Hürrem karakteri için şöyle konuştu: "Sorunum şu ki, neden Hürrem karakterini bu denli değiştirdiler. Birbirlerine benzemiyorlar bile. O kadar sert bir değişiklik yaptılar ki... En azından benzeyen birini bulabilirlerdi. Bu, bende hayal kırıklığı yaratsa da hergün beş bölüm izliyorum."

Cardi B, diziyi izlerken Hürrem Sultan karakterinin kendini motive ettiğini de söyledi: "O bana büyük ilham oluyor ve motive ediyor. Tıpkı ona yaptıkları gibi bütün dünya karşımda dururken başım dik yükselmeye devam ediyorum. Hürrem bana özgüven aşıladı..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.