Hava Durumu

Musk'tan Bitcoin'i aşağı çeken yeni paylaşım

Twitter adresinden çevreci nedenlerle Bitcoin'i eleştiren Tesla'nın patronu milyarder iş insanı Elon Musk, yeni bir paylaşımla Bitcoin'in 45 bin dolar seviyesine kadar geri çekilmesine neden oldu. Musk, şirketi Tesla'nın elinde tuttuğu Bitcoin'leri satabileceği sinyalini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2021 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2021 08:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Musk'tan Bitcoin'i aşağı çeken yeni paylaşım

Sosyal medya paylaşımlarıyla kripto para piyasalarında hareketliliğe sebep olan milyarder girişimci Elon Musk'ın kripto para piyasasını karıştıran paylaşımları devam ediyor.

Milyarder iş insanı daha önce çevreci nedenlerle Bitcoin'i eleştirirken, son paylaşımında da Tesla'nın elindeki Bitcoin'leri satabileceği yönünde sinyaller verdi.

Musk, Mr. Whale isimli bir twitter adresinden yapılan "Bitcoin yatırımcıları önümüzdeki çeyrekte Tesla'nın elinde tuttuğu Bitcoin'leri sattığını fark ettikleri zaman kendilerini tokatlayacaklar. Elon Musk'a yönelik nefret göz önüne alındığında, onu suçlamazdım..." paylaşımına "Kesinlikle" diye yanıt verdi.

Musk, Twitter'da kripto para birimi konusundaki duruşunu eleştiren birkaç farklı kullanıcıya da tepki gösterdi.

Bloomberg'in haberine göre Musk'ın bu paylaşımının ardından Bitcoin 45 bin dolara kadar geriledi. Böylelikle kripto parada Cuma gününe kıyasla 4 bin dolarlık geri çekilme kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.