Hava Durumu

Mustafa Sandal'a nafaka davası açmıştı! Emina Jahovic ilk kez konuştu

3 yıl önce ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile olan 9 yıllık evliliğini noktalayan Emina Jahovic, geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere takıldı. 2 çocuğuna nafaka ödemediği gerekçesi ile Mustafa Sandal'a açtığı dava hakkında ilk kez konuşan Emina Jahovic, 'Çocukları için elinden geleni yapıyor ama dengeyi sağlamamız lazım' ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2021 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2021 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Mustafa Sandal'a nafaka davası açmıştı! Emina Jahovic ilk kez konuştu

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ve Emina Jahovic, 3 yıl önce evliliklerini noktalama kararı aldı. Pandemi dönemi nedeniyle 2 çocuğu için belirlenen nafakayı ödemeye zorlanan Mustafa Sandal'a eski eşi Emina Jahovic dava açtı.

Geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere yansıyan Emina Jahovic, muhabirlerin, Mustafa Sandal'ın nafaka ödemediği haberleri hatırlatması üzerine 'Benim diyebileceğim hiçbir şey yok. Mahkeme ne karar verirse onu uygulayacağız. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum ama bazı dengeler var, onları korumamız lazım' dedi.

Nafaka alıp almadığı sorulan Jahovic, 'Onu konuşmayalım, mahkeme kararı çıktıktan sonra öğreneceksiniz. Ben çalışıyorum, çocuklar için buradayım. Tabii ki babası da çocukları çok seviyor, o da onlar için elinden geleni yapıyor ama dediğim gibi denge oturtmamız gerek' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.