Hava Durumu

Müzisyenin acı sonu!

Kadıköy'de sekiz kişinin kaldığı dairede çıkan yangında 20 yaşındaki amatör müzisyen Yusuf Can Döğüşçü hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2021 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2021 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Müzisyenin acı sonu!

Kadıköy Osmanağa Mahallesi Tayyareci Sami Sokak'ta dün sabah 07.00 saatlerinde 4 katlı bir binanın 1. katında yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri alevlerle baş etmeye çalışırken, bir taraftan da üst katlarda kalan vatandaşları kurtarmak için çalışma başlatıldı. Uzun uğraşlar sonucu, yangın kontrol altına alınırken, binada mahsur kalanlar da tahliye edildi.

Dairede 8 kişi vardı

Alevlerin söndürülmesinden sonra yangının çıktığı daireye giren itfaiye ekipleri Yusuf Can Döğüşçü (20) isimli gencin cansız bedeniyle karşılaştı. Caddebostan'da amatör müzisyenlik yaptığı öğrenilen gencin ölümü arkadaşlarını hüzne boğarken, dairede sekiz gencin kaldığı ve yangından hemen sonra dışarıya kaçtıkları öğrenildi. Yusuf Can Döğüşçü'nün Osmaniye'nin Kadirli ilçesinden 8 ay önce İstanbul'a geldiği öğrenildi. Döğüşçü'nün, atletizmde Osmaniye'de il birincisi olduğu ortaya çıktı. Amca Özdemir Döğüşçü, yeğeninin hikâyesini Milliyet'e anlattı: "Yusuf müziği çok seviyordu. 7-8 ay önce İstanbul'a müzisyenlik yapmaya gitti. Pandeminin de etkisiyle markette de çalışıyordu. Arkadaşlarıyla birlikte aynı dairede kalıyordu. Yangının çıktığı yerde içeride bir sürü kişi var, benim anlamadığım kimse elinden tutup çıkarmamış mı Yusuf'u. Nasıl içeride tek başına kalmış?"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.