Hava Durumu

Nasıl bir devirde yaşıyoruz! Bursa'da sevgilisine gece vakti kabusu yaşattı

Bursa'da aynı apartta kaldığı arkadaşını diğer arkadaşlarına gasp ettiren şahıs ve 3 arkadaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2020 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2020 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Nasıl bir devirde yaşıyoruz! Bursa'da sevgilisine gece vakti kabusu yaşattı

Olay, merkez Nilüfer İlçesinde bulunan bir apartta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.O. (29) isimli adam, kız arkadaşı E.B.(17) ile gece saat 23.00 sıralarında buluşarak kaldıkları aparta geldi. Sohbet esnasında müşteki M.O. sigortadan aldığı 37 bin 500 lirayı arkadaşına anlattı. Bunun üzerine E.B arkadaşlarıyla iletişim kurarak parayı gasp etmek için plan yaptı.

E.B'nin arkadaşı S.G (17) eve misafir gibi geldi. Sonrasında S.G. müştekinin uyuduğu esnada gelen diğer arkadaşları, S.E (29), F.Y (30) ve T.A (25)'ya apartın anahtarını balkondan atarak içeri girmelerini sağladı.

İçeri giren şüpheliler; müşteki M.O.'nun uyuduğu sırada odaya girerek kafasına silah dayadı.

Evde parayı arayan ama bulamayan soyguncular, 2 cep telefonu, kol saati ve 400 lira parayı alarak kaçtı.

Bu sırada müşteki M.O. da kargaşadan yararlanarak kurtulmayı başardı.

Soluğu karakolda alan genç adam şüpheliler hakkında şikayette bulundu. Bunun üzerine aparta gelen polis ekipleri, inceledikleri güvenlik kameraları ve saha çalışması sonucunda şüphelilerin, E.B (17), S.G (17), S.E (29), F,Y (30) olduklarını belirledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan şüphelilerden 4'ü de çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

YeniDönem mobil uygulamasını Google Play ya da App Store üzerinden indirdikten sonra haberlere dilediğiniz zamanda ve mekan sınırlaması olmadan ulaşabilmenin keyfini yaşayın.

Google Play için tıklayınız!

App Store için tıklayınız!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.