Hava Durumu

Nasıl kıyıp bıraktınız? Bursa'da çöp kenarında terk edilmiş bebek bulundu

Bursa'da çöp bidonun yanındaki çantada bebek olduğunu gören vatandaşlar büyük şok yaşadı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, 3 günlük erkek bebeği hastanede kontrol altına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2019 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2019 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Nasıl kıyıp bıraktınız? Bursa'da çöp kenarında terk edilmiş bebek bulundu

Olay öğle saatlerinde Merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre Çeltik Sokak üzerindeki tek katlı bir evin önüne çanta bırakan kimliği belirsiz bir kadın hızla uzaklaştı.

Kapının önündeki bidona çöp dökmek için çıkan bir ev sahibi çantanın içinden bebek sesi gelinmce çantayı açtı. Bebek olduğunun anlaşılması üzerine olay yerine polis ve ambulans çağrıldı.

112 ekiplerinin yaptığı kontrolün ardından yaşadığı anlaşılan erkek bebek ambulansla hastaneye kaldırıldı. 


Polisin ifadesine başvurduğu görgü tanıkları, genç bir kadının çantayı olay yerine bıraktıktan sonra koşarak uzaklaştığını söyledi. Mahalle sakinleri, çantadan bebek sesi geldiğini duyunca hemen polisi aradıklarını anlattı. Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye alan polisin, bebeğin annesinin kimliğini belirlemek ve sokağa terk eden kişiyi bulmak için başlattığı çalışma sürüyor.

Öte yandan Bursa Şehir Hastanesi Çocuk Acil Servisinde kontrol altında tutulan 3 günlük erkek bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu, Savcılık kontrolünün ardından Sosyal Hizmetler görevlilerine teslim edileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.