Hava Durumu

'Neden dışarı çıktınız?' sorusuna verdiği cevap ekipleri şaşkına çevirdi

Beyoğlu Tophane'de bir parkta otururken polisin koronavirüs denetimlerine denk gelen bir genç, ekiplerin 'Neden dışarı çıktınız?' sorusuna 'canımın sıkıntısından' cevabını verdi. Ekipler uyarılarının ardından gence cezai işlem uyguladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2020 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2020 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Neden dışarı çıktınız?' sorusuna verdiği cevap ekipleri şaşkına çevirdi

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı polisin denetimleri aralıksız sürüyor. Vatandaşların büyük çoğunluğu kurallara uyarken bazıları ise tüm uyarılara rağmen sorumsuzca davranışlarını sürdürüyor. Emniyet ekipleri ise uyarılara rağmen işi olmadan dışarı çıkan vatandaşları uyarıp ceza kesiyor.

Polisler pek çok noktada olduğu gibi Tophane'de de denetimlerini gerçekleştirdi. Parktan geçen vatandaşları kimlik sorup, uyaran ekipler, bir gencin parkta oturduğunu gördü. Gencin yanına giderek parkta ne yaptığını sorulduğunda ekiplerin aldığı cevap ise şaşırttı. 'Neden dışarı çıktınız?' sorusuna 'canımın sıkıntısından' cevabını veren gencin maske takmadığı da görüldü. Ekipler uyarılarının ardından gence cezai işlem uyguladı.

BAZI VATANDAŞLAR MASKE TAKMADI

Öte yandan vatandaşların Beyoğlu'nda bulunan Fatih Sultan Caddesi'nde de korona virüs uyarılarına aldırış etmediği de görüldü. Caddenin oldukça kalabalık olduğu görülürken, vatandaşların sosyal mesafeye de dikkat etmediği anlar kameralara yansıdı. Özellikle banka önlerinde oluşan kalabalık dikkat çekti. Bazı vatandaşların ise maske bile takmaması pes dedirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.