Hava Durumu

Neslican Tay'ın hayatı film oluyor!

Neslican Tay'ın kanser mücadelesi film oluyor. Neslihan Atagül Doğulu, Neslican Tay'ın hayatını anlatan Demir Kadın Neslican filminde genç kadını canlandıracak.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2020 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2020 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Neslican Tay'ın hayatı film oluyor!

Rize'de, sol bacağının kesilmesine neden olan kansere karşı yürüttüğü mücadeleyle tanınan ve İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybeden Neslican Tay'ın hayatı film oluyor.

Neslihan Atagül Doğulu, Neslican Tay'ın hayatını anlatan Demir Kadın Neslican filminde genç kadını canlandıracak.

Çekimler,Tay'ın doğum günü olan 14 Mart'ta başlayacak. Projede, birçok ünlü isim de yer alacak.

Henüz 21 yaşında olmasına rağmen 3 kez kanseri yenen Neslican Tay, son kez kansere yakalandığında da "Kaybedersem bile savaşarak kaybedeceğim" diyerek kanserle var gücüyle mücadele edeceğini dile getirmişti. Ancak Neslican'dan bu kez acı haber gelmiş ve geçtiğimiz 2019 yılı Eylül ayında hayatını kaybetmişti.

NESLİCAN TAY KİMDİR?

Bursa doğumlu, 20 yaşındaki Neslican Tay ilköğretim ve lise eğitimini Rize'de tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde mimarlık okumak isteyen Neslican, puanı iyi olmasına rağmen hedefindeki okulu kazanabilmek için tekrar üniversiteye hazırlandı. Araya tedavi süreci girdiği için eğitimine ara vermek zorunda kaldı. Kanserle mücadele ederken bir yandan da eğitimine devam etmek isteyen Neslican, hayatını kaybetmeden önce üniversite sınavına girmiş ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde psikoloji eğitimi görüyordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.