Hava Durumu

Netanyahu'nun küstah sözlerine Türkiye'den çok sert cevap!

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun açıklamalarına sert tepki gösteren Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Kalın, "Ülkesinde soruşturmalarla başı belada olan Netanyahu dikkatleri dağıtmaya çalışıyor ama nafile. İsrail'in işgal ve zulüm politikalarını hiçbir şekilde örtbas edemez, Cumhurbaşkanımızı susturamazlar" dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten de açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2018 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2018 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Netanyahu'nun küstah sözlerine Türkiye'den çok sert cevap!

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan ifadeleri büyük tepki çekti. 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklamasında, "İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın hakikatleri haykırmasından yine çok rahatsız olmuş. Ülkesinde soruşturmalarla başı belada olan Netanyahu dikkatleri dağıtmaya çalışıyor ama nafile. İsrail'in işgal ve zulüm politikalarını hiçbir şekilde örtbas edemez, CB'mızı susturamazlar." dedi.

ÖMER ÇELİK'TEN AÇIKLAMA

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise, "Dolandırıcılıkla suçlanan Netanyahu, kamuoyunu manipüle etmeye çalışıyor. Cumhurbaşkanımıza saldırarak gerçekleri örteceğini sanıyor" dedi.

NETANYAHU NE DEMİŞTİ?

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk ordusu hakkında skandal sözler söyledi. Netanyahu yaptığı açıklamada "Kuzey Kıbrıs'ın işgalcisi, ordusu Türkiye'nin içindeki ve dışındaki Kürt köylerinde kadınları ve çocukları katleden Erdoğan İsrail'e vaaz vermesin" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.