Hava Durumu

Netflix, beş yeni anime dizisi hazırlıyor

Netflix, yeni anime dizilerinin ilk detaylarını paylaştı. 5 yeni dizi yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2020 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2020 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Netflix, beş yeni anime dizisi hazırlıyor

Netflix, 11 orijinal anime projesinden oluşan listeye beş yeni anime dizisi eklemeyi planladığını açıkladı. Yeni projeler, Netflix Anime Festivali 2020 adlı canlı yayınlanan etkinlikte tanıtıldı.

Beyazperde'nin aktardığına göre, Netflix planları paylaşırken, Japon animelerinin şirketin en güvenilir içerik kategorilerinden biri haline geldiğini gösteren bazı verileri de ortaya koydu. Netflix, geçen yıl dünya çapında 100 milyondan fazla hanenin en az bir anime dizisi izlemeyi seçtiğini ve yıllık bazda yüzde 50 büyümeyi temsil ettiğini belirtti. Anime dizileri, Netflix'in 2020'de şimdiye kadar 100'e yakın ülkede ilk 10 listesinde yer aldı.

Netflix'in beş yeni anime projesi hakkında yayınladığı bilgiler şöyle;

RİLAKKUMA'S THEME PARK ADVENTURE

Rilakkuma'nın yeni serisinin prodüksiyonu, Rilakkuma ve Kaoru'nun başarısının ardından stop-motion animasyonda üretildi. Dizi, Rilakkuma, Korilakkuma, Kiiroitori ve Kaoru'nun kapanmak üzere olan bir lunaparkta oynamaya gittiklerinde gerçekleşen olayların ve toplantıların aktif bir gününü anlatıyor.

THERMAE ROMAE NOVAE

Yamazaki Mari'nin mangası yeni bir şekilde hayata döndürülecek. Mangaya dayanarak, Mari Yamazaki tarafından oluşturulan yeni bölümler Netflix'te yer alacak. Roma İmparatorluğu'nda bir banyo tasarımcısı olan Lucius, yanlışlıkla zamanla günümüz Japonya'sına kayar ve Japon hamam kültürünü öğrenir.

HİGH-RİSE İNVASİON

Mangaya dayalı senaryoyu Miura Tsuina (Ajin) ve Takahiro Oba (Box!) yazdı. Dizi, yere ulaşmayan yüksek binalarda geçen tahmin edilemez ve korkutucu bir hayatta kalma hikayesini anlatıyor. Kahraman Yuri, bu mantıksız dünyayı yok etmek ve "maske" takan düşmanı öldürmek için hayatta kalmaya karar verir.

THUS SPOKE KİSHİBE ROHAN

Dizi, JoJo'nun Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable adlı, manga sanatçısı Kishibe Rohan'ın manga materyal, toplamak için ziyaret ettiği bir yerde gördüğü ve duyduğu dört garip bölümden oluşuyor. Hirohiko Araki'nin Shueisha Jump Comics hikayesinden uyarlandı.

THE WAY OF THE HOUSEHUSBAND

En kötü yakuza olan Tatsu, yeraltı dünyasında bir efsanedir. Tam zamanlı bir ev erkeği olmak için Yakuza'dan uzaklaşmayı seçer. Dizi, Kosuke Oono'nun bir hikayesine dayanmaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.