Hava Durumu

Nilüfer Belediyespor Hentbol Türkiye Şampiyonu

Nilüfer Belediyespor erkek hentbol takımı, Afyonkarahisar'da düzenlenen Küçük erkekler Türkiye Şampiyonası'nda şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2018 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2018 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Nilüfer Belediyespor Hentbol Türkiye Şampiyonu

Afyonkarahisar ev sahipliğinde, 18-23 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonada mücadele eden Nilüfer Belediyespor, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Tınaztepe Spor Salonu'nda yapılan maçlar, büyük çekişmeye sahne oldu. 4 grupta 14 takımın mücadele ettiği şampiyonanın finalinde, Nilüfer Belediyespor ile TED Ankara Kolejliler karşı karşıya geldi. Nefes kesen maçın sonunda rakibine 35-32 üstünlük sağlayan Nilüfer Belediyespor,

Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonu oldu

Başarılarından dolayı Nilüfer Belediyespor'lu hentbolcuları, teknik heyeti ve yönetimi kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Spora ve sporcuya verdiğimiz önemin meyvelerini, takımlarımızın başarılarıyla alıyoruz. Nilüfer Belediyesporumuz, alt ve üst liglerde katıldığı turnuvalarda hem Nilüfer'i hem de Bursa'yı başarılarıyla en iyi şekilde temsil ediyor. Şampiyon olan takımımızı, teknik heyeti ve yönetimi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.