Hava Durumu

Nilüfer Ülkü Ocakları'ndan sokak hayvanlarına şefkat eli!

Nilüfer Ülkü Ocakları, "Kaba can kat" sloganıyla yürüttükleri sosyal proje kapsamında, sokak hayvanları için belirli bölgelere su ve mama bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2019 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2019 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Nilüfer Ülkü Ocakları'ndan sokak hayvanlarına şefkat eli!

Bursa'da havaların iyice ısınmasıyla sokak hayvanlarının da özellikle su bulması oldukça zorlaşıyor. Bu çerçevede vatandaşlar, kapılarının önlerine yiyecek ve su bırakmaya davet ediliyor.

"Kaba can kat" sloganiyla hareket eden Nilüfer Ülkü Ocakları bulunduğu bölgedeki sokak hayvanları için su ve mama kapları koydu. Ülkücü gençler,  çevredeki esnaf ve vatandaşlardan da bu konuda duyarlı olmaları, kapların sürekli dolu olması hususunda destek istedi.

Nilüfer Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Göldaş, "'Kaba can kat' sloganıyla Nilüfer Ülkü Ocakları olarak bir sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde çevre ve sokak hayvanları için şehrin belirli noktalarına su ve mama kapları koyduk. Onlar hayatımızın önemli bir parçası. Zorlaşan şehir hayatı onları da etkiliyor. Su ve mamaya ulaşımları gittikçe zorlaşıyor. Şehrimizin güzel insanlarına evlerinin önlerine bir kap su, bir kap da mama bırakmalarını rica ediyorum. Onlar, bize emanet. Onlar her zaman bizimle" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.