Hava Durumu

Nurettin Kutlucan şehir belleğine girdi!

Muş Tanıtım Platformu'nun hazırladığı Şehir Belleği projesine Bursa'da yaşayan Muşlu iş insanı Nurettin Kutlucan da katıldı. Şehir hafızasında yerini alan Kutlucan, Muş Tanıtım Plartformu'na başarısının sırrını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2019 06:10
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2019 06:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Nurettin Kutlucan şehir belleğine girdi!

Muş Tanıtım Platformu, hazırladığı proje ile Türkiye genelinde başarıya ulaşmış Muşlu hemşehrilerini şehrin belleğine kazandırıyor. Hazırlanan 'Şehir Belleği' projesi kapsamında Bursa'da yaşayan ünlü iş adamı Nurettin Kutlucan'la da bir görüşme gerçekleştirildi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede aynı zamanda Kutlucan ile bir mülakat da yapıldı. Nurettin Kutlucan, hayat hikâyesini en ince ayrıntısına kadar anlatırken, Muşlulara da selam göndermeyi ihmal etmedi. Nurettin Kutlucan, 23 yaşında Bursa'ya beş parasız geldiğini, 5 yıl boyunca elektriği, suyu olmayan bir gecekonduda yaşadığını ve bu sırada çektiği birçok sıkıntıyı tek tek anlattı.  Yapılan mülakat sonrasında bir açıklama yapan Nurettin Kutlucan, "Muş, benim doğup, büyüdüğüm ve gençliğimin geçtiği şehir. Hemşehrilerim, bizimle mülakat yapmak için binlerce yol kat etmiş, biz de kendilerini kırmadık. Muş Tanıtım Platformu'na bana verdikleri değer nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

'HAFIZALARDAN SİLİNMEYECEK'

Muş Tanıtım Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Aykan da hayata geçirdikleri proje hakkında bilgi verdi. Aykan, "Muş'un tanıtımı için 7 gönüllü arkadaş olarak yola çıktık. Atalarımızın şehrini tüm Türkiye'ye ve dünyaya tanıtmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda bir de şehir belleği oluşturmaya çalışıyoruz. Büyüklerimizin hayat hikâyelerini şehrin belleğine kaydediyoruz. Bursa'da yaşayan Nurettin Kutlucan ağabeyimizi de bu vesileyle tanımış olduk. Nurettin ağabey gerçekten gençlerimize örnek teşkil edecek başarılı bir iş adamı. Yıllar geçse bile hafızalardan silinmeyecek bir mülakat gerçekleştirdik" diye konuştu.

Mülakat önümüzdeki günlerde yine Muş Tanıtım Platformu'nun internet sitesinde yayınlanacak.

Muş Tanıtım Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Aykan ve yönetim kurulu üyeleri, Nurettin Kutlucan'a şehrini anımsatacak anlamlı bir tablo hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.