Hava Durumu

O Ses Türkiye'de Hadise depremi

TV8 ekranlarının en çok izlenilen ve beğenilen yarışma programı O Ses Türkiye programında şarkıcı Hadise ile ilgili deprem etkisi yaratan bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı Hadise'nin yerine başka bir ismin geleceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2021 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2021 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
O Ses Türkiye'de Hadise depremi

Ekranların ve TV8'in en çok takip edilen ses yarışma programı O Ses Türkiye yeni döneme hazırlanırken şarkıcı Hadise ile ilgili bir detay şok etkisi yarattı.

Ünlü televizyoncu ve TV8'in sahibi Acun Ilıcalı katıldığı bir canlı yayında O Ses Türkiye yarışmasıyla ilgili son detayları açıkladı.

O Ses Türkiye'nin yeni sezondak jüri üyeleriyle ilgili merak edilen sorulara yanıt veren Acun Ilıcalı Hadise gerçeğini açıkladı.

Haber Global ekranlarında yayınlanan gazeteci Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum programında merak edilen sorulara yanıt veren ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı O Ses Türkiye hayranlarına yeni sezon öncesi kötü haberi verdi.

Ünlü şarkıcı Hadise'nin O Ses Türkiye'de olmayacağını açıklayan Acun Ilıcalı "Hadise'nin yerine yeni bir isim düşünüyoruz." Ifadelerini kullandı.

İşte Acun Ilıcalı'nın Hadise ve O Ses Türkiye ile ilgili yaptığı o açıklama;

"Yerine bir isim düşünüyoruz"

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Bir şey yaparken karşılıklı konuşuruz. Büyük ihtimalle belli olacak ama iki üç gün müsaade et bana. Bu sene jürileri ikiye ayırdık.

O Ses Rap yapacağız. Hadise'yi O Ses Rap'te düşünüyoruz. Hadise'nin O Ses'teki yerine bir isim düşünüyoruz.

O isim de çok kolay değil. O açıdan baktığımız zaman kafa yormamız gerekiyor. Son aşamaya geldik" yanıtını verdi. İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.