Hava Durumu

Okan Kurt'tan Demet Akalın'ı ağlatan not

Eşi Demet Akalın, ve kızları Hira ile bir süredir tatil yapan Okan Kurt işlerinin başına dönmek için Bodrum'dan ayrıldı. Giderken bıraktığı mektup Demet Akalını Ağlattı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2017 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2017 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Okan Kurt'tan Demet Akalın'ı ağlatan not

Demet Akalın eşi Okan Kurt ve kızları Hira ile bir süredir Bodrum'da tatil yapıyordu. Okan Kurt işleri dolayısıyla İstanbul'a dönmek zorunda kaldı. Demet Akalın ise kızı Hira'yla Bodrum'da kaldı. Kısa süreliğine ailesinden ayrılan ünlü işadamının giderken bıraktığı not ise Demet Akalın'ı çok duygulandırdı.

Okan Kurt bir kağıda, "Prenses karım; Bu yoğun tempoda bile bana kocan olduğumu hissettirip, beni mutlu etmeye çalıştığın için binlerce kez teşekkürler. Aşkımın meyvesi sana emanet. Ben her an sizin yanınızdayım. Benim değerli ve güzel ailemsiniz" yazdı.

İşadamı başka bir kağıda ise kızı Hira'ya şu notu bıraktı:

"Meleğim kızım; Çok güzel bir bayram tatili geçirdik. Her anında seninle zaman geçirdiğim için çok mutluyum. Ben yokken çok akıllı bir kız ol ve annenle güzel zaman geçir. En kısa zamanda kavuşmak dileğiyle, Cuma günü koynundayım."

Eşinin bu jesti karşısında çok duygulanan Demet Akalın notları sosyal medyada: "Ağlayarak okuduk... Babamız işe döndü... Hayatımın anlamı güzel yârim seni çok seviyorum" mesajıyla paylaştı.

Kaynak: Mynet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.