Hava Durumu

Ölümcül hasta olduğunu söyledikten günler sonra...

Geçtiğimiz günlerde Dumping Sendromu hastalığına yakalandığı ortaya çıkan ve "Ameliyat olmazsam yaza çıkmazmışım" diyen Seren Serengil, sürpriz bir şekilde evlenme kararı aldığı sevgilisi Mustafa Tohma ile Erzurum'da kayak keyfi yaparken paylaşımlarda bulunmuştu. Zayıf olma uğruna geçirdiği ameliyat sonrası 70 kilodan 46 kiloya düşen Seren Serengil, "Kilo vermemi durduramıyoruz" demişti. Aşırı zayıf hali ile sevenlerini endişelendiren Seren Serengil'in kayak yaptığını görenler hayretler içinde sanatçıyı eleştirmişti. Seren Serengil'den yanıt geldi. Tepkilere cevap veren Seren Serengil, "İstiyorlar ki Seren ölsün..." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2021 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2021 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ölümcül hasta olduğunu söyledikten günler sonra...

Seren Serengil geçtiğimiz hafta, sürpriz bir şekilde evlenme kararı aldığı sevgilisi Mustafa Tohma ile Erzurum'a uçtu. Dumping Sendromu hastalığına yakalandığı ortaya çıkan ve "Ameliyat olmazsam yaza çıkmazmışım" diyen Seren Serengil'in kar keyfini sosyal medyadan paylaşması ise büyük ses getirdi.

AŞIRI ZAYIF HALİ ENDİŞELENDİRMİŞTİ

Zayıf olma uğruna geçirdiği ameliyat sonrası 70 kilodan 46 kiloya düşen Seren Serengil, "Kilo vermemi durduramıyoruz" demişti. Aşırı zayıf hali ile sevenlerini endişelendiren Seren Serengil'in kayak yaptığını gören takipçileri, onu soru yağmuruna tuttu.

"Ameliyat olmazsam yaza çıkmam dediniz bu kadar halsizken nasıl kayabiliyorsunuz" sorularının yöneltildiği Seren Serengil sosyal medya hesabından "Spor ve temiz hava iyidir, doktorlar vitamin depoluyor, haftada 3 kez serum alıyorum." demişti.

Ayrıca 6 yaşından beri kayak yaptığını söyleyen Seren Serengil ruhen de bedenen de kendini iyi hissettiğini söylemişti.

Önceki gün Tohma ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Seren Serengil, hastalığına rağmen tatile çıkması hakkında konuştu.

"İSTİYORLAR Kİ SEREN ÖLSÜN!"

Serengil, "İnsanlar gerçekten çok acımasız. İstiyorlar ki Seren ölsün! Ben oraya temiz hava almaya gittim. Çocukluğumdan beri kar sporlarını severim. Zaten hastalığımla boğuşuyorum! Yine de 2.5 kilo aldım. Haftada bir gün serum yiyorum. İnsanları anlamıyorum" diyerek sitemde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.