Hava Durumu

Ömer Halisdemir'in yeğeni... Bursa'da talihsiz olayda can verdi...

FETÖ'nün hain darbe girişiminin engellenmesine büyük katkısı olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in yeğeni Halil Halisdemir, Bursa'da denize balıklama atladığı anda kafasını dipteki kayalıklara çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2019 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2019 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ömer Halisdemir'in yeğeni... Bursa'da talihsiz olayda can verdi...

İsmail ARSLAN

FETÖ'nün hain darbe girişiminin engellenmesine büyük katkısı olan ve demokrasinin simgesi haline gelen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in TIR şoförlüğü yapan yeğeni Halil Halisdemir, ailesiyle birlikte Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan Söğütpınar sahiline gitti. Halisdemir, daha sonra denize balıklama atlamak için kayalıklara çıktı.

KAFASINI ÇARPTI

Kayalıklardan kendini denize bırakan Halisdemir, kafasını dipteki kayaya çaptı. Halisdemir'in hareketsiz kaldığını gören arkadaşı da yardım için denize atladı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, Halisdemir'in beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiğini belirledi. 3 çocuk babası Halil Halisdemir'in cenazesi, Niğde Çukurca'da toprağa verildi.

Okurlarımıza not: Bir medya kuruluşundan alıntı yaparak yayınladığımız haber, yakınlarından aldığımız bilgiler ışığında yeniden güncellenmiştir.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.