Hava Durumu

Online mobilya alışverişini ucuza getirmek mümkün!

Online mobilya alışverişlerinde en çok tercih edilen markaların başında gelen Vivense, birçok farklı kategoride tüketicilerin ihtiyaçlarına ve bütçelerine en uygun ürünleri sunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2021 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2021 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Online mobilya alışverişini ucuza getirmek mümkün!

Vivense, Türkiye'nin dört bir yanından özenle seçtiği ürünler ve tasarladığı Vivense imzalı koleksiyonlarla yaşamın tüm renklerini müşterilerinin evine getirerek daha ferah, kullanışlı ve konforlu bir yaşam alanı oluşturmalarına katkı sağlıyor.

Vivense, her gün kaliteli üreticilerden güzel mobilyaları seçmek, bu mobilyaları indirimli fiyatlarla müşterilerine sunmak ve sonrasında ürünleri sorunsuz bir şekilde teslimatını gerçekleştirmek için çalışıyor.

Vivense fiziki mağazalarının yanı sıra online alışveriş sitesinde de oturma odası, yatak odası, çocuk odası, yemek odası, mutfak, çalışma odası gibi alanlara yönelik kullanışlı mobilya parçalarının yanı sıra diğer tamamlayıcı ürünlerle tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

 Vivense'den satın alınan ürünler, üretici firmaların garantisi altında oluyor. Garanti kapsamında oluşacak sorunlar üretici firmalar tarafından gideriliyor. Bu süreçte Vivense Müşteri Hizmetleri müşterilerine yardımcı oluyor.

Online mobilya alışverişi için Vivense'yi tercih eden tüketiciler Vivense indirim ve kampanyalarının yanı sıra alışverişlerinde Vivense indirim kodu kullanarak ekstra indirimlerle çok daha az ödüyor ve hesaplı bir alışveriş gerçekleştiriyor.

Vivense indirim kuponu nasıl bulunur?

Vivense online mağazadan yapılacak alışverişleri daha ucuza getirmede önemli bir rol oynayan Vivense indirim kodları için AleRabat'ı https://alerabat.com/tr/indirim-kodu/vivense-kupon-kodlari linkinden ziyaret etmek yeterli oluyor. Burada ücretsiz sunulan Vivense kupon kodları alışverişi ucuzlatarak tüketicilerin birkaç parça daha ürün satın almasına da yardımcı olabiliyor.

Ürünlerin %70'e varan indirimlerle satışa sunulduğu Vivense online mağazada her bütçeye uygun yüzlerce ürün bulunuyor. Ücretsiz teslimatın yanı sıra peşin fiyatına 3 taksitin sunulduğu Vivense Garage Sale kapsamında ihtiyaç duyulan ürünler indirimli bir şekilde satın alınabiliyor.

Ekstra indirim ve diğer fırsatlar için ihtiyaç duyulan Vivense kupon kodları indirim kodu sitesi AleRabat'tan kolayca alındıktan sonra Vivense online mağazanın ödeme sayfasında indirim kodu alanına yapıştırılınca sepet tutarındaki rakam hemen düşüyor. Bu da alışverişini indirim kodu kullanarak tamamlayan tüketicilerin diğer tüketicilere oranla çok daha hesaplı çıkmasın sağlıyor.

Vivense, online mağazasına üye olan kullanıcılara 50 TL değerinde indirim kodu veriyor ve bu indirim kodunu 750 TL ve üzerindeki Vivense online mağaza alışverişlerinde kullanmak mümkün oluyor.

Vivense'de şu sıralar köşe koltuklar, gardroplar, dolaplar, yemek odaları ve fırsat köşesi ürünleri ciddi indirimlere sahne oluyor. %70'e varan Vivense indirimleri ile bu alanlara yönelik ihtiyaçları normal fiyatlara oranla daha da ucuz bir şekilde karşılamak tüketicileri memnun ediyor.

İndirim kodu kullanımı genelde tek seferlik olduğundan dolayı Vivense'den yapılacak her yeni online alışveriş öncesi AleRabat'ı birkaç dakika ayırıp ziyaret etmek ve güncel Vivense indirim kodu olup olmadığını sorgulamak sürdürülebilir hesaplı alışveriş için önemli olduğu gibi ihtiyaç duyulan bazı ürünleri de satın almayı mümkün hale getiriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.