Hava Durumu

Onur Market, Timsah Arena'da yerini aldı

Bursa'nın lider perakende markası olan Onur Market, Bursaspor'u şampiyonluk yolunda yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2020 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2020 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Onur Market, Timsah Arena'da yerini aldı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Covid-19 tedbirleri kapsamında taraftar girişine izin vermediği bu süreçte Onur Market,  Süper lige çıkma mücadelesinde zorlu sınavlardan geçecek olan Bursaspor'a destek mesajı içeren dev pankart ile tribündeki yerini alarak şampiyon takımı desteklemeyi sürdürdü. 

Onur Market, sezon başında Bursaspor Spor Kulübü ile imzaladığı kol sponsorluğu anlaşmasının yanı sıra Bursaspor'un evinde ağırladığı Adanaspor maçı öncesi stada yerleştirdiği 580 metrekarelik ve 500 kiloyu bulan dev pankart ile takıma moral ve destek verdi. 26 Haziran Cuma günü Bursa' da sessiz oynanan maçta "şampiyonluk yolunda başarılar dileriz" yazılı pankartla şampiyon takımının yanında olduğunu gösterdi.

Maç öncesi açıklamada bulunan Onur Market Ticaret ve Operasyonu Müdürü Onur Özen: "Bursa'mızın sembolü ve şehrimize süper ligde şampiyonluk sevinci yaşatan Bursaspor'umuzun her zaman yanındayız. Bursa'nın öncü kurumlarından biri olarak şehir ekonomisine ve istihdamına katkı sağlarken, şehrimizin kültürel ve sportif değerlerini de desteklemeyi sürdürüyoruz. Pandemi sürecinde sağlık tedbirleri kapsamında sessiz oynanan bu maçta Bursaspor'umuza yalnız olmadığını göstermek istedik. " dedi. Onur Market sunduğu avantajlı fiyatlar ve dönemsel kampanyalar ile Bursalılara hizmet vermeye devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.