Hava Durumu

Orhangazi Belediye Başkanı'ndan istifa iddiasına yanıt!

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, hakkında çıkan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'la ters düştüğü ve AK Parti Genel Merkezi tarafından istifası istendiği yönündeki iddiaları yalanladı. Aydın, "Cumhur ittifakımızın başarısı aradan geçen iki yıla rağmen belliki hala bazı kesimlerce hazmedilememiş" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2021 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2021 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Orhangazi Belediye Başkanı'ndan istifa iddiasına yanıt!

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, hakkında çıkan istifa haberine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Aydın şunları kaydetti:

"Bursa merkezli olarak yayın yapan bir gazetenin köşe yazarı tarafından kaleme alınan hayal mahsulü köşe yazısında bizlerin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur Aktaş ile ters düştüğünü ve Genel Merkezimiz tarafından istifamızın istendiği gibi aslı astarı olmayan iftiralara yer verilmiştir. Bu şahsımın ötesinde partime, Cumhur ittifakının birlikteliğine, siyasi kariyerime ve Orhangazi halkına yapılmış dolaylı bir darbe girişimidir. Ayrıca burada Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş'da zan altında bırakılmıştır. Gerek Bursa'mızda gerekse Orhangazi'mizde zaferle ayrılan Cumhur ittifakımızın başarısı aradan geçen iki yıla rağmen belliki hala bazı kesimlerce hazmedilememiştir. Bizler sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Cumhur ittifakımızla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş ile birlikte bütün şehir büyükşehir olarak aşkla yolumuza devam ediyoruz. Bu iftira ve ithamlarla ilgili olarak hukuki mücadelemizi başlatacağımızı da burdan ifade ediyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum"

Aydın'ın bu açıklamasına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Bekir Kardeşim hep birlikte Orhangazi'miz için, Bursa'mız için canla başla çalışmaya devam" yanıtını verdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.