Hava Durumu

Oscarlı aktör Nicolas Cage, küfürlerin tarihine iniyor

Oscar ödüllü aktör Nicolas Cage, Netflix yapımı Küfürler Tarihi (Nicolas Cage's History of Swear Words) adlı programda küfürlerin tarihini gözler önüne sermeye hazırlanıyor. Bu ilginç yapımdan fragman yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2020 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2020 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Oscarlı aktör Nicolas Cage, küfürlerin tarihine iniyor

Oscar ödüllü Nicolas Cage, küfürlerin tarihini anlatacağı Küfürler Tarihi (Nicolas Cage's History of Swear Words) adlı programla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İngilizce küfürlerin tarihini araştıran Netflix belgeselinden fragman yayınlandı.

Hollywood yıldızı, bu tarihi yolculukta yalnız olmayacak. Comicbook'un haberine göre, mini dizide Sarah Silverman ve DeRay Davis gibi birçok komedyen, Cage'e eşlik edecek.

Netflix, söz konusu diziyi şöyle tanımladı:

Küfürlerle ilgili bir eğitim: İhtiyaç duyduğunuzu bilmediğiniz tarih dersi. Nicolas Cage'in sunuculuğunu yaptığı Küfürler Tarihi, lanetli sözcüklerin kökenini, popüler kültürdeki kullanımını, bilimi ve kültürel etkisini keşfeden gürültülü ve övünerek saygısızlık yapan bir dizi. Etimoloji, popüler kültür, tarih ve eğlence uzmanlarıyla yapılan röportajlar aracılığıyla 6 bölümlük dizi, "F..k" (S.....), "S..t" (B.k), "B..ch" (O.....), "D..k" (S..), "Pu..y" (A....), "Damn" (Lanet Olsun) sözcüklerinin kökenine dalıyor.

Küfürler Tarihi (Nicolas Cage's History of Swear Words) adlı yapım, 5 Ocak 2021'de izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.