Hava Durumu

Osmangazi Belediye Ankara yolcusu

Osmangazi Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Ankara'da düzenlenecek özel bir turnuvaya katılacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2017 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2017 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Osmangazi Belediye Ankara yolcusu

-Ali Şahin-

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Osmangazi Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Başantrenör Nedzad Masic ve yardımcı antrenör Sebahattin Çetin yönetiminde haftanın 6 günü sürdürüyor. Osmangazili sporcular hazırlıklar kapsamında kondisyon, kuvvet ve dayanıklılık çalışıyor. Osmangazi ekibi yeni sezon hazırlıkları kapsamında ayrıca Ankara'da düzenlenecek olan özel bir turnuvaya katılacak. Osmangazili hentbolcular turnuvada, Çankaya Spor Kulübü ile iki, Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü ile de 1 maç oynayacak.

'SKOR ÖNEMLİ DEĞİL'

Yeni sezon antrenmanlarının oldukça keyifli geçtiğini belirten Başantrenör Nedzad Masic, "Ankara'da katılacağımız turnuvada 3 hazırlık maçı oynayacağız. Ankara'da bizim için önemli olan skor değil. Ben bütün sporcularıma şans vermek, performanslarını görmek istiyorum. Ankara'da hatalarımızı görmek ve böylece Bursa'ya döndüğümüzde eksik yerler üzerinde çalışmalar yapmak istiyoruz. Bizim için önemli olan Bodrum'da düzenlenecek Türkiye Kupası maçları. Takım halinde Kupa maçlarına ve yeni sezona odaklanmış bulunmaktayız" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.