Hava Durumu

Osmangazi'de 'Kırmızı Beyaz' coşku başladı

Osmangazi Belediyesi, Cumhuriyet'in 97. yılını ilçedeki 97 farklı noktada dağıttığı 97 bin Türk Bayrağı ile coşku içinde kutluyor. Bayrak dağıtımını Çarşamba Pazarpark'ta başlatan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2020 20:45
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2020 20:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Osmangazi'de 'Kırmızı Beyaz' coşku başladı

Osmangazi Belediyesi, her yıl konserler ve çeşitli etkinliklerle kutladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bu yıl pandemi dolayısıyla farklı bir şekilde kutluyor. Cumhuriyet'in 97. yıl dönümüne ithafen Osmangazi'nin 97 noktasında 97 bin Türk Bayrağı dağıtılırken, bayrak dağıtımını Başkan Mustafa Dündar Çarşamba Pazarpark'ta başlattı.

Cumhuriyet Bayramı'nı bu yıl pandemi nedeniyle tedbirli bir şekilde kutlayacaklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak her yıl farklı etkinlikler düzenleyerek kutladığımız Cumhuriyet Bayramı'nı bu yıl maalesef vatandaşlarımızla bir araya gelip coşku ile kutlayamıyoruz. Bu yıl Cumhuriyetimizin 97'inci yılı dolayısıyla 97 farklı noktada 97 bin bayrağı vatandaşlarımıza dağıttık.

97 yıl önce Cumhuriyet çok zorlu şartlarda kuruldu. Ülkemiz, emperyalist devletler tarafından yok edilmek istendi; ancak bu millet bir araya gelerek buna izin vermedi.

Bağımsızlığını korudu ve Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu. Türkiye, yeniden güçlenerek tarihteki hüviyetine kavuşuyor. Ülkemizin bu güçlenişini ve ilerleyişini istemeyen emperyalistlerin geçmişteki gibi yeniden karşımıza çıktığını görüyoruz. Bayrak, bizim bağımsızlık sembolümüz. Bayrak, bizim birliğimizi temsil ediyor. Bizler de bu düşünce ile vatandaşlarımıza 97 bin adet dağıttık. Tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum. Mevlid Kandili'nin mübarek olmasını diliyorum" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.