Hava Durumu

Osmangazi'den öğretmenlere özel konser

Ülkenin yarınları olan çocukların yetişmesinde büyük rolü olan öğretmenleri unutmayan Osmangazi Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında konser düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2021 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2021 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Osmangazi'den öğretmenlere özel konser

Gökdere Kültür Merkezi'nde Şef Rüştü Şentürk yönetiminde gerçekleşen konserde topluluk üyeleri, 'Yıllar Sonra', 'Benim de Canım Var', 'Gizli Aşk Bu', 'Çalıkuşu', 'Yıldızların Altında' ile 'Yalan Gözlerin' gibi eserlerden oluşan repertuarlarını koro ve solo olarak seslendirdi. Sanatçıların şarkılarına, öğretmenler ve vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik etti. Müzik ziyafetinin sunulduğu konserin en ilgi çeken bölümü ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile özdeşleşen Harmandalı Zeybeği oldu.

Unutulmayacak bir gece yaşayan öğretmenler, konser sonunda topluluk üyelerini alkış yağmuruna tuttu. Gecede bir konuşma yapan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Beytullah Seferler de, "Öğretmenliğin sorumluluğun, fedakârlığın, aynı zamanda kutsallığın adı olduğunu düşünüyorum. Mesleğine gönül vermiş tüm öğretmenlerimizi kutluyor, şehit öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Bu güzel konseri bizlere hazırlayan Şef Rüştü Şentürk ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.