Hava Durumu

Osmangazi'den okullara bakım ve onarım

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelindeki okulların bahçelerinde yer alan bank ve oturma gruplarında bakım ve onarım çalışması başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2021 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2021 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Osmangazi'den okullara bakım ve onarım

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki eğitim kurumlarına hem fiziki koşulların iyileştirilmesi hem de çevre düzenlenmesi konularında destek vermeye devam ediyor. Bu zamana kadar ilçe genelindeki okulların neredeyse tamamında boya badana, cephe yenileme, laboratuvar, ek derslik, ağaçlandırma, dinlenme alanları oluşturma gibi birçok çalışmaya imza atan Osmangazi Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul bahçelerinde yer alan bank ve oturma gruplarında bakım, onarım ve boyama çalışması gerçekleştirdi. Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar ile öğrencilerin boş zamanlarında dinlemeleri ve sosyal etkinliklerinde kullanması adına okul bahçelerinde yer alan bank ve oturma grupları yepyeni bir görünüme kavuştu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, klasik belediyecilik hizmetleri dışında eğitimden sağlığa, spordan çevre yatımlarına kadar vatandaşın ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet ürettiklerini söyledi. Eğitim alanında yaptıkları yatırım ve hizmetler ile geleceğimizin teminatı gençlerin yanında olduklarını ifade eden Başkan Dündar, "Bu doğrultuda öğrencilerin daha rahat eğitim ve öğretim almaları, temiz ortamlarda olmaları adına okullarımızın boya badana, dersliklerin ve tuvaletlerin yenilenmesi, okul çevrelerinin düzenlenmesi, oyun ve spor alanlarının oluşturulması gibi birçok ihtiyacını karşıladık. Çünkü eğitimin kalitesi, fiziki mekanların sağlıklı olmasına bağlı. Bu anlamda her zaman okullarımıza olan desteğimizi devam ettireceğiz" dedi.

Okul idarecileri de yapılan bu hizmetten dolayı Osmangazi Belediyesi'ne teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.