Hava Durumu

Osmangazi'den personele diksiyon eğitimi

Hizmet kalitesini yükseltip verimliliği arttırmak maksadıyla personele yönelik eğitim programlarını kesintisiz bir şekilde sürdüren Osmangazi Belediyesi, saha çalışanlarının etkili iletişim kurabilmesi için diksiyon kursu düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2020 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2020 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Osmangazi'den personele diksiyon eğitimi

Osmangazi Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, TRT Seslendirme Sanatçısı Deniz Çevik eşliğinde konuşmanın inceliklerini öğreniyor. Vatandaşla iletişim hâlinde olan toplam 50 personele Soğanlı Kültür Merkezi'nde eğitim veren Çevik, program kapsamında nefes, tonlama, beden dili ve söyleyiş özelliklerinin önemini aktarıyor. İletişim konusunda yeteneklerini güçlendiren personel ise 40 saat sürecek eğitim sonunda sertifikalarına kavuşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmek adına kursu düzenlediklerini belirten Osmangazi Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Sevcan Yaman, "Bu kursta tek gayemiz doğru iletişim kurabilmek. Çünkü insan, gerek ikili iletişimde gerekse topluluklar karşısında daima konuşmak durumundadır. Özellikle pandemi sürecinde vatandaşlarımızın iletişim konusunda hassasiyeti arttı. Umarım, personelimiz en yakın zamanda eğitimlerini tamamlayarak hem kişisel hem de belediye vizyonunu en iyi şekilde temsil edecek" dedi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.