Hava Durumu

Otel odasında korkunç olay! Siyanürlü kahveyle yaşamına son verdi

Aydın'da otel odasında siyanürle yaşamına son veren 27 yaşındaki Eylül Kaçanoğlu, sırlarıyla hayattan koptu. Genç kızın babası Yavuz Kaçanoğlu ise acı haberi gazetecilerden öğrendi. Acılı baba, genç kızın annesini suçladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2020 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2020 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Otel odasında korkunç olay! Siyanürlü kahveyle yaşamına son verdi

Kocaeli'de yaşayan ve yazın Bodrum'da bir otelde çalışan 27 yaşındaki Eylül Kaçanoğlu, 4 yıl önce Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü'nden mezun olduğu Adnan Menderes Üniversitesi'nde yüksek lisans sınavına girmek için Aydın'a gelip otele yerleşti.

KAHVEYE KOYDU

Yeniasır gazetesinden Kazım Yörükce'nin haberine göre, otelde bir gece kalan Kaçanoğlu, ertesi gün odasını boşaltmadan önce otel görevlisinden kendisine kahve getirmesini istedi. Genç kız, getirilen kahvenin içine siyanür koyup içti. 2 saat geçtikten sonra Kaçanoğlu çıkmayınca kontrole giden görevli, genç kızı hareketsiz vaziyette bulunca 112'ye ve polise haber verdi.

SİYANÜRLE ÖLDÜĞÜ BELİRLENDİ

Otele gelen polis, sehpanın üzerinde siyanür yazılı bir kutu buldu. Genç kızın siyanürle öldüğü belirlenirken, otelde de panik yaşandı ve tedbir alındı. Kızının öldüğünden habersiz olan baba Yavuz Kaçanoğlu, acı haberi gazetecilerden öğrenince dünyası başına yıkıldı. Gözyaşlarına boğulan acılı baba, eski eşini suçladı.

"KIZIMIN HAYATI CEHENNEME DÖNDÜ"

Eşinin evi terk edip başka birisiyle yaşamaya başladığını anlatan Kaçanoğlu, "24 yıl önce eşimden boşandım. Mahkeme kızım Eylül'ün velayetini bana vermişti. 14 yaşına kadar kızım benim yanımda büyüdü. Büyüyünce annesinin yanına gitmesiyle kızımın hayatı cehenneme döndü. Onu bana karşı hep dolduruşa getirdi. Hayatta yapayalnız kaldı. Tutunacak bir dalı kalmadığından canına kıydığını düşünüyorum" diye konuştu.

ANNESİNİN İFADESİ ALINDI

Soruşturma kapsamında polis tarafından ölen genç kızın annesinin ifadesine başvuruldu. Anne Mine C, kızının içine kapanık olduğunu, erkek arkadaşının olmadığını ve intiharıyla ilgili kendisinin bildiği herhangi bir sebep olmadığını söylediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.