Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), üye otellerde kahvaltı, öğle ve akşam yemeği servisinde açık büfenin kaldırılarak, 'kahvaltı tabağı ve set menü' uygulamasına geçilmesini tavsiye etti.
Haber Giriş Tarihi: 19.03.2020 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2020 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Birlik'ten yapılan açıklamaya göre, TÜROB, corona virüs salgınının önlenmesi çalışmaları kapsamında konaklama sektöründe hayata geçirilebilecek uygulamalar konusunda çalışmalarını sürdürüyor.
Bu doğrultuda TÜROB yönetimi, üye otellerde kahvaltı, öğle ve akşam yemeği servisinde açık büfe uygulamasının kaldırılmasının tavsiye edilmesi kararını aldı.
ÜYELERE YAZI GÖNDERİLDİ
TÜROB'dan üye otellere gönderilen yazıda, misafirlerin bir arada oldukları ortak alanlar içerisinde şu an için faaliyette olan kahvaltı ve yemek salonları bulunuyor. Bu nedenle tüm otellerde ve restoranlarda 'açık büfe' uygulamasının kaldırılarak yerine 'kahvaltı tabağı ve set menü' uygulamasına geçilmesini öneriyoruz" denildi.
Türkiye genelinde konaklama tesislerinde kahvaltı servisi ağırlıklı olarak 'açık büfe' yöntemiyle sunuluyor.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Otellere 'açık büfe' çağrısı: Kaldırın
Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), üye otellerde kahvaltı, öğle ve akşam yemeği servisinde açık büfenin kaldırılarak, 'kahvaltı tabağı ve set menü' uygulamasına geçilmesini tavsiye etti.
Birlik'ten yapılan açıklamaya göre, TÜROB, corona virüs salgınının önlenmesi çalışmaları kapsamında konaklama sektöründe hayata geçirilebilecek uygulamalar konusunda çalışmalarını sürdürüyor.
Bu doğrultuda TÜROB yönetimi, üye otellerde kahvaltı, öğle ve akşam yemeği servisinde açık büfe uygulamasının kaldırılmasının tavsiye edilmesi kararını aldı.
ÜYELERE YAZI GÖNDERİLDİ
TÜROB'dan üye otellere gönderilen yazıda, misafirlerin bir arada oldukları ortak alanlar içerisinde şu an için faaliyette olan kahvaltı ve yemek salonları bulunuyor. Bu nedenle tüm otellerde ve restoranlarda 'açık büfe' uygulamasının kaldırılarak yerine 'kahvaltı tabağı ve set menü' uygulamasına geçilmesini öneriyoruz" denildi.
Türkiye genelinde konaklama tesislerinde kahvaltı servisi ağırlıklı olarak 'açık büfe' yöntemiyle sunuluyor.
En Çok Okunan Haberler
Tayvan’da 6.1 büyüklüğünde deprem
Dışişleri Sözcüsü Keçeli açıkladı: Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kalıcı ateşkesin temini büyük önem arz ediyor”
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı!
Sağlık Turizmi Acentası Açmak
Bursa'da 65 adet suç kaydı bulunuyordu! Jandarma yakaladı
Minik Timsahlara tam destek!
Bakan Bak'tan, Ergin Ataman'a destek
Prof. Dr. Nevzat Tarhan’a "Fahri Profesörlük" ünvanı