Hava Durumu

Öykü Çelik'in 'mini etek' çıkışı olay oldu!

Oyuncu Öykü Çelik, "Sanane Cihanna?" adlı YouTube kanalında Cihan Şensözlü'nün sorularını yanıtladı. Çelik, ".... kadar mini etek giymiş okula gitmiş kızla benim kültürüm aynı olur mu?" sözleriyle izleyenleri şaşırttı.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2020 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2020 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Öykü Çelik'in 'mini etek' çıkışı olay oldu!

Pandemi sürecinde yasaklara rağmen ev partilerine katılan, gelen eleştirilere karşı ters tepki veren Öykü Çelik, yeni açıklamalarıyla gündem oldu. Çelik yaptığı açıklamada "Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu?" diyerek şoke etti.

Pandemide partiden partiye koşan ve hiçbir önlem almayan ve insanların hayatlarını da tehlikeye atan Çelik şoke eden açıklamalar yaptı. Pandemi sürecine rağmen kalabalık bir partiden çıkarken görüntülenen Çelik, "Parti parti gezen bir kız değilim. Ben alkolsüzken de çok eğleniyorum. Yardım yapsaydım bir hafta sonra duyulurdu ama olay hemen yayıldı. Hayatımda ilk defa üç saat sonra haberim basında yer buldu" dedi.

Sosyal medyadan aldığı tepkilere de değinen Çelik, "Bana sosyal medyadan, 'Senin yüzünden çocuğum Covid-19 oldu' ve 'partiye bizi de çağırsaydın' diyenler de oldu. Partide 40-50 kişi vardı. Yakın arkadaşlarım için tehlikeli hale geldim. Ben pozitif olmadığımı biliyorum" ifadelerini kullandı.

Okul dönemlerinden beri agresif olduğunu belirten Çelik, sözlerine şöyle devam etti: "Okulda 1-2 kişiyi dövmüşlüğüm var. Gitmek istiyordum kızlar bana çantamı vermedi. Ben de çantamı aldım. İnsanların bam telleri var. Muhteşem olmak zorunda değilim. Ben Trabzon Lisesi mezunuyum. Ben Karadenizliyim." dedi.

.... kadar mini etek giymiş okula gitmiş kızla benim kültürüm aynı olur mu?" diyen Çelik, "Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim? 10 senedir de kimseyle kavga etmiyorum."

Geçtiğimiz hafta yasak olmasına rağmen tüm uyarıları hiçe sayıp üst üste iki partiye katılan Öykü Çelik, birkaç gün sonra korkuya kapılıp Covid- 19 testi yaptırmıştı.

Çelik, negatif çıkan test sonucunu paylaştı. Altına da alay eder gibi "Aynen partilerden bulaştı. Restoranlarda müzik dinledik, oralardandır" yazmıştı. Çelik, bu sözlerinin sosyal medyada tepki çekmesi üzerine bu kez "Etrafınızda Covid olanlara bakın; sadece restoranlara müzik dinlemeye gidenler mi yoksa toplu taşıma kullanmak zorunda olanlar mı?" yazmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.