Hava Durumu

Özdilek Bursa'da kurban satışları başladı!

"Dürdane Ana Kasabı" markasıyla kendi tesislerinde yetiştirdiği büyükbaş ve küçükbaş hayvanların et satışını kendi hipermarketlerinde yapan Özdilek, Kurban Bayramı kapsamında ise Özdilek Bursa'da bulunan kurban kesim alanında canlı kurbanlık satışları başladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2019 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2019 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Özdilek Bursa'da kurban satışları başladı!

Özdilek, her sene olduğu gibi bu sene de kendi besi çiftliği olan Tabiat Tarım'da ürettiği küçükbaş hayvanların satışına 26 Temmuz tarihi itibarıyla Özdilek Bursa'da bulunan kurban kesim alanında başlıyor. Kurban Bayramı'nın dördüncü gününe kadar açık olan kurbanlık pazarında kıvırcık cinsi küçükbaş hayvanların satışı devam edecek.

Geleneksel yöntemle helal kesim

Veteriner hekimler tarafından özenle seçilip sonrasında satışa sunulan kurbanlıklar, hijyenik bir ortamda, uzman kasaplarla ve İslami koşullara uygun olarak kesilecek. Randevu sistemiyle vatandaşlara verilecek kurban kesim hizmeti, bayramın birinci ve ikinci günü Özdilek Bursa'da yer alan kurban kesim alanında gerçekleştirilecek.

Her adımı profesyonelce yönetiliyor

Özdilek, kurban alımından itibaren misafirlerine adım adım profesyonel bir hizmet sunuyor. Kurbanlıklarını kendisi seçen kurban sahipleri daha sonrasında bir numara veriliyor. Böylece kurbanlığın hiçbir şekilde karışmaması için hayvanın kulak küpesine numarası işleniyor. Randevu sistemiyle yapılacak kesimlerdeyse emanete bırakılan kurbanlıklar için sahiplerine kesim tarihi ve kesim saati fişi teslim edilerek, belirtilen saatte kesim işlemi gerçekleştiriliyor.

Kurbanlık kesildikten sonra beş parçaya bölünerek iki but, iki kol - kafes, gerdan ve takım ciğer olarak kurban sahibine teslim ediliyor. Kesilen kurbandan çıkan deri, bağırsak, paça, kelle ve işkembe gibi tüm sakatatları yine kurban sahibi teslim alabiliyor. Alınmayan sakatatlar, bağış fişiyle birlikte Türk Hava Kurumu'na teslim ediliyor.

ISO 22000 belgeli besi yetiştiriliyor

Bursa Yenişehir'de 800 dönümlük arazi üzerine kurulu Tabiat Tarım besi çiftliğiyle kendi şubelerinde satışını gerçekleştirmek üzere et üretimi yapan Özdilek, tüm bu süreci ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi esaslarına uygun olacak bir şekilde tamamlıyor. Tabiat Tarım besi çiftliğinde tesislerinde kurulan barkodlu bilgisayar sistemiyle tüm hayvanların gelişim süreci doğum anından itibaren anlık olarak takip ediliyor. Hayvanların besi sürecinde GDO'suz ve tamamen sağlıklı yemler kullanılıyor. Bu yemlerin bir kısmı ise yine Özdilek tarafından üretiliyor.

FİYATLAR:

Kıvırcık cinsi kurbanlık koç canlı kilogram fiyatı: 30 lira 95 kuruş

Karayaka koç canlı kilogram fiyatı: 33 lira 95 kuruş.

Satışlar kredi kartına vade farksız taksit imkanıyla 12 Ağustos tarihine kadar yapılacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.