Hava Durumu

Özel NilVak Okulları'nda ödül töreni!

Özel NilVak Okulları tarafından düzenlenen 'Benim Güzel Ülkem Ulusal Resim Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sanat Galerisi'nde düzenlenen törende ödüllerini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2018 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2018 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Özel NilVak Okulları'nda ödül töreni!

Özel NilVak Okulları 'Benim Güzel Ülkem' temalı resim yarışması düzenledi. 63 işden 4 bin 768 eserin yer aldığı yarışmada dereceye girenler için Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sanat Galerisi'nde ödül töreni düzenlendi. 63 ilden 4 bin 798 eserin yer aldığı yarışmada dereceye giren 43 eser sergilenmeye hak kazandı. Çocukların hayallerini görsel olarak sergilemeleri ve ülkenin doğal güzellikleri hakkında farkındalık oluşturmanın amaçlandığı yarışmanın ödül törenine Nilüfer Belediye Başkanı ve NilVak Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zehra Sönmez, NilVak  Müdürü Necati Eren, NilVak Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Erol Gürlek, NilVak bünyesinde faaliyet gösteren Side Kreş ve Gündüz Bakımevi Kurucusu, NilVak Yönetim Kurulu Üyesi Side Bozbey ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı. 

SANAT EĞİTİMİ ALINMALI

NilVak'ın kurulduğu günden buyana nitelikli hizmet veren bir kurum olduğuna dikkat çeken Başkan Mustafa Bozbey, "Bir çocuğun kaliteli eğitim alması çok önemli. Göreve geldiğimizden bu yana her zaman çocuklarımızın mutlaka sanatın, sporun bir dalıyla ilgilenmesinin gerektiğini söylüyoruz. NilVak Eğitim Kurumları'nın temel amaçlarından biri budur. NilVak Koleji bu amaçla sanatın ve sporun her dalında başarılı öğrencilere destek veriyor" dedi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

Konuşmaların ardından derece girenler ödüllerini Nilüfer Belediye Başkanı ve NilVak Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zehra Sönmez, NilVak Vakıf Müdürü Necati Eren, NilVak Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Erol Gürlek,  Side Kreş ve Gündüz Bakımevi Kurucusu Side Bozbey'in elinden aldı. Yarışmada İstanbul'dan Pendik Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu'ndan Rugeya Durmuş birinci, Trabzon Cudibey Ortaokulu'ndan Melisa Reis ikinci, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu'ndan A. Kaan Türkyılmaz da üçüncü oldu. Ayrıca yarışma kapsamında 7 resim jüri özel, 33 resim de mansiyon sergileme ödülüne layık görüldü. Dereceye giren eserlerin yer aldığı sergi 8 Nisan Pazar gününe kadar Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sanat Galerisi'nde açık kalacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.