Hava Durumu

Özel takip başladı! Hafriyat kamyonları için denetim ekibi görevde

Trafikte terör estiren, kaçak dökümlerle çevre kirliliğine sebep olan hafriyat kamyonlarına yönelik yıllardır süren şikâyetlerin ardından İstanbul'da sıkıntının en çok yaşandığı bölgelerden Arnavutköy'de yeni bir dönem başladı. Kaçak hafriyat ve hafriyat kamyonu sürücülerinin usulsüz ve tehlikeli sürüşlerinin önüne geçilmesi için Arnavutköy İlçe Kaymakamlığı tarafından zabıta ve polis ekiplerinden oluşan özel hafriyat kamyonları denetleme ekibi kuruldu

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2021 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2021 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Özel takip başladı! Hafriyat kamyonları için denetim ekibi görevde

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde son dönemlerde artan ve kamuoyuna yansıyan kaçak hafriyat dökümleri, kuralsız hafriyat kamyonu sürücülerinin artması ile birlikte ilçe kaymakamlığı tarafından özel hafriyat kamyonları denetleme ekibi kuruldu.

Ekip içerisinde bir Büyükşehir Belediyesi zabıtası, bir ilçe belediyesi zabıtası ve bir trafik polisi bulunuyor. Ekip gün içerisinde ilçe genelindeki kritik noktalarda uygulamalar yaparak usulsüz şekilde hafriyat taşıyan kamyon sürücülerine cezai işlem uyguluyor.

Ekiplerin denetimi esnasında durdurulan bir hafriyat kamyonu şoförünün ehliyeti olmaması üzerine şoföre cezai işlem uygulanırken, hafriyat kamyonu ise bağlanarak polis otoparkına götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.