Hava Durumu

'Parasite' dizi oluyor

Altın Küre'de Yabancı Dilde En İyi Film Ödülü'nü alan Parasite filminin mini dizi haline getirilmesi için HBO kolları sıvadı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2020 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2020 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Parasite' dizi oluyor

Çok sayıda film otoritesi tarafından yılın en iyi filmlerinden biri olarak gösterilen Parasite dizi olabilir.

Dizi projesi için kolları sıvayan firma ise HBO. Anlaşmanın imzalanmak üzere olduğu da resmi olarak açıklandı. Projeye Adam McKay dahil edildi ve mini dizinin HBO için çekileceği açıklandı. McKay ve Parasite filminin yönetmenliğini üstlenen Bong Joon Ho, iş birliği içerisinde olacak.

Filmin yönetmen koltuğuna oturan Bong Joon Ho ile yapımcı Adam McKay, mini diziyi birlikte gerçekleştirecek. Dizinin, Game of Thrones, Chernobyl, The Leftovers, Succession gibi önemli yapımları bünyesinde bulunduran HBO'da yer alacağı düşünülürse, Kore dilinde olmayacağını, İngilizce olarak çekileceğini tahmin etmek zor olmaz. Bong Joon Ho ve McKay aynı zamanda idari yapımcı olarak da projede görev alacak.

Parasite dizisiyle ilgili henüz çok az bilgi bulunuyor.

PARASİTE FİLMİNİN KONUSU

Filmin konusu ise şöyleydi:

Kim ailesinin işsiz ama becerikli fertleri zengin Park ailesinin evine hile ve desiseyle teker teker İngilizce öğretmeni, resim öğretmeni ve hizmetçi olarak sızarlar, fakat belgede sahtecilikte ne kadar maharetli olurlarsa olsunlar, saklayamadıkları bir şeyler vardır. Sınıf farkı yaralarını büyük ustalıkla işleyen yönetmen filmi için, "palyaçosuz bir komedi, kötü adamsız bir dram" diyor.

Parasite, prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapmıştı ve buradan Palme d'Or ile dönmüştü. Geçtiğimiz hafta sonu Golden Globe'dan Yabancı Dilde En İyi Film Ödülü'nün sahibi olan filmin BAFTA adaylığı bulunuyor. Ayrıca birkaç gün sonra adayları açıklanacak olan Oscar Ödülleri'nde de yer alacağı düşünülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.