Hava Durumu

Pentagon'un raporu sızdı!

2018 yılında ABD'li bir savaş pilotu tarafından çekilen ve tanımlanamayan bir cisme ait olan fotoğraf sızdırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2020 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2020 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Pentagon'un raporu sızdı!

Uzaylıların varlığı yıllardır tartışılırken, ABD Savunma Bakanlığı'nın UFO (Unidentified Flying Object - Tanımlanamayan Uçan Obje) ile ilgili araştırmalar yapan birimi konu ile ilgili rapor hazırladı. Raporda 2018 yılında ABD'li bir savaş pilotu tarafından çekilen ve tanımlanamayan bir cisme ait olan fotoğraf da yer alıyor.

Fotoğrafta Atlantik Okyanusunun 35 bin feet yukarısında üçgen şeklinde bir obje görülüyor. İddiaya göre, fotoğrafı çeken pilotun Pentagon raporunda yer alan ifadesinde cismin takip edilemeyecek bir hızda gözden kaybolduğu bilgisine yer veriliyor. Ancak Pentagon basında çıkan iddialar hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. 

"ABD UFO'LARI CİDDİYE ALIYOR"

İngiltere Savunma Bakanlığı adına UFO'ları inceleyen Nick Pope, "Bu ortaya çıkanlar olağanüstü ve ABD hükümetinin UFO meselesini nasıl ele aldığına gelince perde arkasına gerçek bir bakış sağlıyor. Bu yeni bilgiyle, ABD hükümetinin UFO'ları her zamankinden daha ciddiye aldığı doğrulanmaktadır" dedi.

ABD ORDUSU 'UFO GÖREV GÜCÜ KURMUŞTU

Pentagon bu yaz yaptığı açıklamada, "4 Ağustos 2020'de Savunma Bakan Yardımcısı David L. Norquist, Tanımlanamayan Hava Olayları (UAP) Görev Gücü'nün (UAPTF) kurulmasını onayladı. Savunma Bakanlığı, UAP'lerin doğasını ve kökenlerini daha iyi anlamak ve içgörü kazanmak için UAPTF'yi kurdu. Görev gücünün misyonu, potansiyel olarak tehdit oluşturabilecek UAP'leri tespit etmek, analiz etmek ve sınıflandırmaktır" ifadeleri kullanıldı. Görev Gücü'nde çalışacak kişilerin isimleri gizli tutuldu. 

NİSAN AYINDA GÖRÜNTÜLERİ RESMEN YAYINLADILAR

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), geçmiş yıllarda donanma pilotlarının görev sırasında karşılaştıklarında kayda aldıkları, tanımlanamayan uçan nesnelere (UFO) ilişkin görüntüleri resmen yayınlamış, söz konusu videoların yıllar önce internete düştüğünü belirten bir Pentagon sözcüsü, bunların gerçek olup olmadığı ya da daha fazla benzer görüntünün olup olmadığına ilişkin kamuoyunu aydınlatma amacıyla görüntülerin resmi olarak yayımlanmasına karar verildiğini belirtmişti. Görüntüleri yayımlayan Pentagon, videoda yer alan uçan nesnelerin mahiyetine ilişkin bir bilgilerinin olmadığını ve bunların 'tanımlanamayan' statüde kalmaya devam ettiklerini açıklamıştı. 

51. BÖLGE 

51. Bölge, ABD Las Vegas'ın 153 km kuzeyinde, Groom Gölü yakınında olup Nevada Test Sahası ve Nellis Hava Kuvvetleri sahasıyla çevrelenmiştir. Bölgenin güvenliği Cammo Dudes adı verilen bekçilerle sağlanırken, bölgeye yaklaşanları uyarmakta, sınırdan ayrılmazlarsa yüksek miktarda para cezası uygulamaktalar.  

51. Bölge'ye yetkisiz kimse alınmadığından, üst düzey askeri görevlilerin öldürme yetkisi bulunmakta. Amerikalı bilimci Boyd Bushman, ölmeden önce kendini kayıt altına almış ve o kayıtlarda, kendi iddiasına göre uzaylıların fotoğraflarını elinde tutmakta, 51. Bölge'yi gördüğünü, uzaylıların yapısı ile ilgili çalışmalar yapan bir grup bilim adamının varlığına şahit olduğunu söylemiştir.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.