Hava Durumu

Pilotun acı dolu ölümü! Kız arkadaşının ifadesi ortaya çıktı

32 yaşındaki pilot Kutay Bayraktar dün sabah saatlerinde boğaz manzaralı dairesinin 2'nci kat balkonundan düşüp öldü. Bayraktar'ın ölümüyle ilgili ifadesine başvurulan kız arkadaşı G.B. D.'nin, "Kutay'ın öldüğü haberini polislerden duydum" dediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2021 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2021 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Pilotun acı dolu ölümü! Kız arkadaşının ifadesi ortaya çıktı

Pilot Kutay Bayraktar'ın, Beyoğlu Cihangir Mahallesi Başkurt Sokak'taki apartmanda bulunan dairesinin balkonundan düşerek ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor. Bayraktar'ın ölmeden kısa süre önce evinde bulunduğu belirlenen kız arkadaşı G.B D.'nin ifadeleri ortaya çıktı.

G.B. D.'nin ifadesinde Boeing-737 filosunda ikinci pilot olarak görev yapan Bayraktar ile internetten tanıştıklarını söylediği öğrenildi. Gamze Burcu D.'nin olay akşamı Bayraktar'ın evine gidip alkol aldıklarını belirtirken, "Bir süre sonra Kutay, cep telefonumu zorla elimden alıp 'beni aldatıyorsun' diyerek şiddet uygulamaya başladı"

'ÖLDÜĞÜNÜ POLİSLERDEN ÖĞRENDİM' 

"O sırada Kutay'ın elinden kurtularak bir odaya kendimi kilitlendim. Bir süre geçtikten sonra Kutay Bayraktar odanın kapısını kırarak bir süre daha şiddet uygulamaya devam etti. Daha sonra, Kutay'ın evinden ayrıldım. Kutay'ın öldüğünü sabah polisten öğrendim" dediği kaydedildi.

İddialara göre; genç kızın "Şikayetçi olacağım" diyerek hastaneye gitmesinin ardından, apartmanın 2'nci katından düşen Bayraktar hayatını kaybetti. Bayraktar'ın cenazesini, Başkurt Sokak'ta apartman görevlisi bahçe katında buldu. Polis ve savcının ilk incelemesinde, pilotun yüksekten düşmeye bağlı olarak öldüğü tespit edildi.

Polis, pilotun kendisinin mi atladığı, yoksa başkaları tarafından mı atıldığının tespiti için araştırma yapıyor. Pilotun düştüğü ihtimali üzerinde duruluyor.

ÇANAKKALE'DE TOPRAĞA VERİLDİ 

Olayın ardından Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapılan yardımcı pilot Kutay Bayraktar, memleketi Çanakkale'de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kutay Bayraktar'ın Mecidiye Camii'ndeki cenaze törenine babası emekli öğretmen Heybet Bayraktar, annesi Sevim Bayraktar, yakınları ve pilot arkadaşları katıldı.

Tek çocukları olan Kutay Bayraktar'ı kaybetmenin acısını yaşayan Bayraktar çifti gözyaşlarına hakim olamazken, yakınları teselli etmeye çalıştı. Kutay Bayraktar'ın cenazesi, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası şehir mezarlığında toprağa verildi.

'HİÇBİR PİLOT UÇUŞTAN 24 SAAT ÖNCEDEN ALKOL ALMAZ' 

Oğlunun alkollü olduğu iddialarına üzüldüğünü ve böyle bir şeyin mümkün olamayacağını belirten acılı baba Heybet Bayraktar, cenaze töreninde gazetecilere açıklamada bulundu.

Oğlunun kimseyle bir sorunu bulunmadığını belirten Heybet Bayraktar, "Öldüğü sabah, uçuşu vardı yurt dışına. Hiçbir pilot uçuştan 24 saat önceden alkol almaz. Oğlum saat 06.00'da düşüyor, 12.00'de de uçuşu var. Alkol almış olması mümkün değil"

"Evinin Fransız balkonu vardı. Ben de bir gün evine gittim, kaldım. Kendim de gördüm, hatta bir kere orada oturdum. Oğlum, 'Baba düşersin' dedi. Beni oturtmadı ama kendisi oturdu, bu olay meydana geldi. Orada otururken muhtemelen ayağı kaydı ve düştü. Başka hiçbir sebep yok" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.