Hava Durumu

PKK'nın en üst düzey yöneticisi Sofi Nurettin etkisiz hale getirildi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası esnaf, çiftçi ve tüccara destek paketleri açıklarken, sıcak bir gelişmeyi de tüm Türkiye ile paylaştı. Erdoğan, PKK'nın Suriye sorumlusunun MİT operasyonuyla etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2021 20:03
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2021 20:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
PKK'nın en üst düzey yöneticisi Sofi Nurettin etkisiz hale getirildi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Tüm Türkiye ile müjdeli haberi paylaşmak istiyorum" diyerek, PKK'nın Suriye sorumlusu Sofi Nurettin'in etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

* Milli İstihbarat Başkanlığımız uzun süre yürüttüğü çalışmalar neticesinde yerini belirlediğini PKK'nın Suriye sorumlusu, Irak'ta gerçekleştirilen operasyonla etkisiz hale getirilmiştir.

* PKK'nın silahlı kanadını yürütmüş, daha sonra Suriye kanadının başına geçmiştir. Gara operasyonu sırasında 13 masum insanımızın şehit edilmesine emirleri verenlerden biri de budur.

* PKK-YPG'nin Irak'ta ve Suriye'de saklanan teröristlerin ele başlarını etkisiz hale getirene kadar operasyonlarımız sürecektir.

* Bu ülkeye ihanet eden, kurşun sıkan, vatanımızın bütünlüğüne tehdit oluşturan herkesin aynı akıbetin beklediğini bugün Millete Seslenişte hatırlatıyorum.

* Yürüttüğümüz kararlı mücadele sayesinde suç örgütlerinin ülkemize musallat olmasından çıkarttık.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.