Hava Durumu

PlayStation 5 bekleyenlere güzel haber!

PlayStation 5 için geri sayım artık başladı. Sektör içi kaynaklara göre Sony, PlayStation 5 için büyük bir etkinlik düzenleyecek. Peki Sony PlayStation 5 etkinliğini ne zaman düzenleyecek?

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2020 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2020 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
PlayStation 5 bekleyenlere güzel haber!

Sony, PlayStation 5 için yeni bir plan hazırlamaya koyuldu. 

VentureBeat'ten Jeff Grubb ve Bloomberg'ten Jason Screirer, Sony'den bir PlayStation 5 etkinliği duyurusu gelmesinin an meselesi olduğunu söylüyor. İki isim, Sony'nin haziran başlarında bir etkinlik düzenleyeceği konusunda hemfikir. .

SONY CEO'SUNDAN 'ÇOK YAKINDA' İMASI

Sony CEO'su Yoshida, düzenlediği bir toplantıda PlayStation 5 oyunlarının heyecan verici olduğunu söyleyerek, konsola gelecek oyunların çok yakında duyurulacağının müjdesini verdi. Haziran ayında düzenlenebilecek bir etkinliği doğrular nitelikte konuşan Sony'nin başındaki isim şüphesiz açıklamasıyla herkesi daha da heyecanlandırdı.

HAZİRAN AYINDA PLAYSTATİON 5 GÖRÜCÜYE ÇIKACAK MI?

Haziran ayında düzenlenecek etkinlikte PlayStation 5 oyunlarının yanı sıra artık PlayStation 5'in tasarımını da göreceğiz gibi. Zira oyun konsolunun üretimi haziran ayı içerisinde başlayacak ve üretim başladıktan sonra sızıntılara engel olmak pek mümkün olmayacak. Sızıntılar başlamadan önce PlayStation 5'in tasarımını göstermek şüphesiz en doğru seçenek. PlayStation 5'in çıkış tarihi olarak ise ekim ayı düşünülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.