Hava Durumu

Poko Timsah oluyor

Agu'nun yerine Faty'den beklediği verimi alamayan ve Merter'le de yolları ayırmaya hazırlanan Bursaspor'un Karabüksporlu Poko'ya teklif yaptığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2017 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2017 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Poko Timsah oluyor

Ali ŞAHİN

Nijeryalı ön libero Mikel Agu'nun sakatlığı sonrasında bu bölgede formayı alan Senegalli Faty'nin beklenen katkıyı sağlayamaması Teknik Direktör Paul Le Guen'i transfer arayışlarına yönlendirmişti. Yeşil Beyazlılar'da Agu'nun takıma katılmasına karşın eski performansına dönememesi ve Merter'in ayrılmasıyla o bölgede alternatif kalmayacak olması sebebiyle ön libero eksikliği oluştu. 

TEKLİF YAPILDI

Ali Ay yönetimi, Fransız çalıştırıcı Le Guen'in defansif orta saha transferi yapılması için verdiği rapor doğrultusunda, 24 yaşındaki Gabonlu orta saha oyuncusu Poko için Karabükspor yönetimine teklif götürdü. Sıkıntılı günler geçiren Karadeniz ekibi ile Mayıs 2019'a dek sözleşmesi bulunan genç futbolcunun teklife sıcak baktığı, iki kulübün anlaşması halinde Gabonlu ön liberonun ara transferde yeşil beyazlı formayı giyeceği bildirildi.

41 KEZ MİLLİ

Bu sezon Kardemir Karabükspor ile 15 maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu 2016 Haziran'ında geldiği Karadeniz 43 maç oynadı. Gobon Milli takımı'nda da oynayan genç oyuncu 3'ü bu sezon olmak üzere 41 kez A milli formayı terletti. Güncel piyasa değeri 1,75 milyon avro olmasına rağmen Karabükspor'un durumu itibarıyla transferin çok daha uygun bir rakama gerçekleşmesi bekleniyor.

STANCU'YA SÜRPRİZ TALİP

Öte yandan Yeşil Beyazlı yönetim gönderilecek oyuncuların menajerleriyle görüşürken PAOK sürpriz bir teklifle yeşil Beyazlılar'ın kapısını çaldı. Yunan ekibinin Bursaspor'un golcüsü Bogdan Stancu'yu istediği ve 1,75 milyon avro bonservis bedeli önerdiği öğrenildi. Bursaspor yönetiminin ise yapacağı forvet transferlerinin durumuna göre Yunan ekibine cevap vereceği kaydedeildi.

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.