Hava Durumu

Rachel Araz Kiresepi'nin kıyafeti olay oldu

Dün akşam düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Influencer dalında ödül alan Rachel Araz Kiresepi'nin kıyafeti sosyal medyada alay konusu oldu. Fenomen için "Hediye paketi gibi olmuşsun" ve "Gecenin en kötü elbisesi" yorumları yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2021 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2021 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Rachel Araz Kiresepi'nin kıyafeti olay oldu

Türkiye'nin en prestijli ödül törenlerinden biri olan 47. Altın Kelebek Ödülleri töreni görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Cem Davran ve Çağla Şıkel'in sunuculuğunu yaptığı gecede sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu.

"İLK DEFA GÖBEKSİZ ŞEKİLDE ÖDÜL ALIYORUM"

Gecede En iyi Kadın Infulencer ödülü ise Rachel Araz Kiresepi'nin oldu. Ödülünü oyuncu Murat Cemcir'in elinden alan Kiresepi, konuşmasında "Aldığım bütün ödüllerde hamileydim ve sahneye her çıktığımda sadece ben değil, beni izleyenler de çok heyecanlanıyordu. İlk defa göbeksiz şekilde ödül alıyorum. Heyecanlıyım, gururluyum. Anneme, babama, eşime, beni bu gecede bir kelebek gibi hissettiren Hakan Yıldırım'a ve en büyük teşekküre beni izleyen herkese ediyorum" dedi.

KIYAFETİ SOSYAL MEDYADA Tİ'YE ALINDI

Konuşmasının yanı sıra özel tasarım kıyafetiyle de çok konuşulan Razhel Araz Kiresepi, sosyal medyada gündem oldu. Kıyafeti hiç beğenilmeyen fenomen için "Gecenin en kötü elbisesi" yorumu yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.