Hava Durumu

Real Madrid-Juventus maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Real Madrid, Juventus'u Torino'daki ilk maçın ardından Madrid'te konuk edecek. İlk maçı 3-0 kazanan İspanyol ekibi bu maçın da favorisi olarak gösteriliyor. Real Madrid-Juventus maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2018 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2018 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Real Madrid-Juventus maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Real Madrid-Juventus maçı ile Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final etabı heyecanı devam ediyor. Geçen sezon finalde karşılaşan iki takım bu kez Çeyrek Final'de karşılaşıyor. Turun Torino'da oynanan ilk maçında Juventus'u 3-0 mağlup ederek turu geçme adına büyük avantaj elde eden Real Madrid, kendi evinde oynayacağı maça favori olarak çıkıyor. Diğer yandan artık işini mucizelere bırakan Juventus ise elinden gelen en iyi sonucu almanın hesaplarını yapıyor. İki dev kulübün karşı karşıya geleceği bu müsabaka heyecanla bekleniyor.

Real Madrid-Juventus maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Real Madrid kendi sahasında Juventus'u konuk edecek. 11 Nisan Salı akşamı TSİ 21.45'te Santiago Bernabeu'da oynanacak maçı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan hakem Michael Oliver yönetecek. Oliver'in yardımcılıklarını ise Stuart Burt ve Simon Bennett yapacak. Real Madrid-Juventus maçı Tivibu Spor 2'den canlı izlenebilecek.

Bu tura nasıl geldiler?

Massimiliano Allegri yönetimindeki Juventus için işler bu yıl da iyi gidiyor. Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezonun finalisti olan Juve, grup etabında Barcelona, Sporting Lizbon ve Olympiakos ile mücadele etti. Barcelona'nın 14 puanla lider tamamladığı grubun 2. sırasında ise 11 puanlı Juventus yer aldı ve üst tura yükseldi.

Son 16 Turunda güçlü İngiliz ekibi Tottenham Hotspur'la eşleşen Zebralar Torino'da oynanan ilk maçta 2-0 öne geçse de üstünlüğü koruyamadı ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Londra'da oynanan maçı 2-1 kazanan Juventus turu geçerek Çeyrek Finale yükseldi.

İtalya Serie A'da ise son yıllara damgasını vuran Juventus, 2011-2012 sezonundan bu yana aralıksız 6 sezonu şampiyon tamamladı. Bu sezon da şampiyonluğun en güçlü adayı olan Juventus, bir süre Napoli'nin ardından 2. sırada kalsa da son haftalarda rakiplerinin kayıplarını iyi değerlendirdi ve zirveye yerleşti. Juve şu anda 30 haftası geride kalan ligde 78 puan topladı ve Napoli'nin 4 puan önünde zirvede yer alıyor.

Büyük beklentilerle başlanan sezonda Zinedine Zidane'nın öğrencileri için işler iyi gitmiyor. Şampiyonlar Ligi'nde son iki sezonu şampiyon tamamlayan Eflatun-Beyazlılar bu sezon H Grubu'nda Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund ve APOEL Nicosia ile mücadele etti. Bu süreçte Tottenham'a diş geçiremeyen Los Galacticos grubu Tottenham'ın ardından 2. sırada tamamladı ve üst tura yükseldi.

Son 16 Turunda sezonun favorilerinden Paris Saint-Germain'le eşleşen Real Madrid, evinde oynadığı ilk maçta rakibin 3-1 gibi rahat bir skorla geçmeyi başardı. Paris'te oynanan karşılaşmada ev sahibi PSG favori gösterilse de kazanan 2-1'lik skorla yine Real Madrid oldu ve adını Çeyrek Finale yazdırdı.

Avrupa'da takım için işler iyi gitse de ligde beklentilerin oldukça uzağında kalındı. Puan kayıpları ile taraftarını üzen son şampiyon, ezeli rakibi Barcelona'nın gerisinde kaldı. Ligde 76 puanlı Barcelona ve 67 puanı bulunan Atletico Madrid'in gerisinde kalan Real Madrid 63 puan toplayabildi.

Real Madrid avantajı kaptı

Turun Torino'da Allianz'da oynanan ilk maçında Real Madrid, Juventus'u 3-0 mağlup etti. Eflatun-Beyazlıların gollerini 3. ve 64. dakikada Cristiano Ronaldo ile 72. Marcelo kaydetti. Juventus'ta 66. dakikada Paulo Dybala ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.