Hava Durumu

Resmen skandal! Terör örgütü PKK İngiliz medyasına ilan verdi

Avrupa'da istediği gibi etkinlikler düzenleyen terör örgütü PKK, skandallarına bir yenisini ekledi. İngiliz medyasının önde gelen gazetelerinden The Guardian'ın da yer aldığı 10 gazetede PKK ilanı yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2021 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2021 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Resmen skandal! Terör örgütü PKK İngiliz medyasına ilan verdi

Avrupa'da son 1 ayda terör propagandasında gözle görülür bir artış dikkat çekiyor. Geçtiğimiz gün Avrupa ülkelerinin bütün başkentlerindeki terör propagandasının ardından bu kez de İngiliz basınında skandal ilanlar yer aldı. Ülkede yayın yapan Hucknall Dispatch, The Gazette, The Guardian, Advertiser, Rasen Mail, Sunderlan Cho, Sleaford Standard, Visitor, The News Courier ve The Bucks Berald gazetelerinde ilanla teröristbaşı Öcalan'a özgürlük istendi.

OPERASYONLAR DURSUN

İlan metninde Türkiye'nin terör örgütüne yönelik çabaları hedef gösterilerek, operasyonların durdurulması istendi. Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın serbest kalması için çağrı yapılan ilanda özetle şu talepler sıralandı: Öcalan'a serbest bırakılsın. Baskı ve sindirme politikalarına son verilsin. Cezaevlerindeki PKK ve HDP'lileri serbest bırakılsın. Suriye ve Irak'taki operasyonlara son verilsin. Uluslar arası toplumla birlikte yeni bir çözüm süreci başlatılsın. PKK yandaşları Öcalan'ın yakalanmasının yıldönümü olan 15 Şubat'ı bahane edip Fransa, Avusturya, Norveç, Almanya, Finlandiya, İsveç, İtalya ve Belçika'da gösteriler yapmıştı.

Yenişafak

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.