Hava Durumu

Rusya'dan Türkiye'ye seferler durdu mu?

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Rusya'dan Türkiye'ye uçuş seferlerinin durdurulduğu yönünde çıkan iddialara yanıt verdi. Rusya'da çıkan iddialara yanıt verilen açıklamada söz konusu haberler yalanlandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2021 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2021 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Rusya'dan Türkiye'ye seferler durdu mu?

Rusya'dan, Türkiye'ye uçuş seferlerinin durdurulduğu iddiaları ile ilgili bir açıklama yapan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) haberlerin asılsız olduğu ve seferlerin devam ettiğini bildirdi.

Konuyla ilgili olarak SHGM'nin sosyal medya hesabında yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Son zamanlarda Rusya basın yayın organlarında ve Sosyal medya kanallarında Rusya ile ülkemiz arasında yapılan uçak seferlerinin durdurulduğu, ülkemize girişlerde Rusya vatandaşlarından özel PCR testi istenileceği ve bu minvalde haberlere ve yayınlara yer verildiği anlaşılmıştır.

"AYNI ŞEKİLDE DEVAM ETMEKTEDİR"

Bu kapsamda konuyla ilgili Rusya makamları ile yapılan görüşmeler neticesinde uçuşların durdurulması yönünde herhangi bir resmi kararlarının olmadığı ve haberlerin asılsız olduğu bildirilmiştir. Bu bağlamda Rusya Devletinden ülkemize yapılan uçak seferleri ve girişlerde herhangi bir değişiklik olmayıp, daha önceki uygulamamız aynı şekilde devam etmektedir. Tüm ülkelere ait uçuşlar ile ilgili mevcut uygulamalar SHGM web sayfamıza sunulmuştur."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.