Hava Durumu

Rüya tatil kabusa döndü! Gölde yüzen ikizlere saldırdı...

28 yaşındaki ikiz kardeşler, uzun zamandır hayalini kurdukları Meksika tatiline çıktıkları için çok mutluydu. Ancak tur rehberi tarafından götürülmedikleri gölde suya giren kardeşler, tam anlamıyla dehşeti yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2021 20:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2021 20:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Rüya tatil kabusa döndü! Gölde yüzen ikizlere saldırdı...

Meksika'da hayallerindeki tatili yapmayı umarken, timsah saldırısına uğrayan ikiz kız kardeşlerin, sürüngenlerin istila ettiği bir gölde 'yasadışı' bir tura çıkarıldığı ortaya çıktı.

GÜVENLİ OLDUĞUNA SÖZ VERDİLER AMA... 

28 yaşındaki Melissa ve Georgia Laurie, sörf beldesi Puerto Escondido'dan on mil uzakta bulunan gölde yüzmelerinin güvenli olduğunu konusunda temin edilmişti.

Kardeşler yüzmek için göle girdiklerinde ise tam anlamıyla dehşeti yaşadılar. Hayvanat bahçesi bekçisi olan Melissa, aniden 3 metrelik bir timsahın saldırısına uğradı.

SUYUN ALTINA ÇEKTİ 

Timsah, Melissa'yı pusuya düşürüp onu suyun altına sürüklerken, genç kızın yardımına cesur ikizi Georgia koştu. Deneyimli bir dalgıç olan Georgia, kardeşini kurtarmaya çalışırken timsahı defalarca yumruklamak zorunda kaldı.

İki kardeş de şu anda hastanede tedavi altında. Timsah saldırısıyla pek çok yara alan ve durumu kritik olan Melissa, ölüm kalım savaşı veriyor.

İkiz kardeşlerin 63 yaşındaki anneleri Sue, Melissa ve Georgia'nın hayatlarını kurtaran şeyin, ikizler arasındaki kırılmaz bağ olduğunu söyledi.

BİRBİRLERİ İÇİN HER ŞEYİ YAPARLAR 

Anne Sue Laurie, "Onlar her zaman birbirlerinin yanında oldular. Bazen kedi ve köpek gibi kavga edebilirler ama ikizlerinkinden daha yakın bir ilişki yoktur. Birbirleri için her şeyi yaparlar. Ve Meksika'da olanlar da bunu gösteriyor. Georgia orada olmasaydı kim bilir neler olurdu." dedi.

Pazar günü gerçekleştiği aktarılan saldırı sonrasında, Melissa'nın durumunun kritik ve komada olduğu açılandı. İddiaya göre ikizler tur rehberine yüzmenin güvenli olup olmadığını defalarca sordu.

Ancak tur ikizlerin rehberi, parıldayan biyolüminesans yaratıkların geceleri suları aydınlattığı dünyadaki birkaç yerden biri olan bölgede yüzmenin güvenli olduğuna onları ikna etti.

REHBER KAYIPLARA KARIŞTI 

İkizlerin seyahat arkadaşı Cassie Leventhal, dün yaptığı açıklamada rehberin mesleki kaydının bulunmadığını ve yasadışı turlar düzenlemesiyle bilindiğini keşfettiğini söyledi.

Rehberin, turistleri lisanslı tur rehberlerinin götürmediği, tehlikeli ve timsahların da bulunduğu bölgelere götürdüğünü öğrendiğini aktaran Cassie, adamın kayıplara karıştığını ekledi.

Kaynak: Milliyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.